ورود جمعه ، 17 مرداد ، 1399

کد خبر: 978   |  دفعات بازدید : 336   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با دستور دکتر طهرانچی به رؤسای واحدها؛شیفت‌بندی و دورکاری کارکنان دانشگاه آزاد تا پایان سال ادامه می‌یابد/ کادر درمانی با تمام ظرفیت در خدمت مردم باشد

16 اسفند, 1398

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رؤسای استان‌ها و واحدهای این دانشگاه تأکید کرد: فعالیت کارکنان دانشگاه تا پایان سال به صورت شیفت‌بندی و در صورت لزوم دورکاری توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تأکید مکرر دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر اهمیت حفظ سلامتی کارکنان و اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع می رساند از روز شنبه ۱۷ اسفندماه تا پایان سال، روسای استان‌ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به نحوی برنامه‌ریزی کنند که فعالیت کارکنان دانشگاه به صورت شیفت‌بندی و در صورت لزوم دورکاری انجام شود.

طهرانچی در این خصوص مواردی را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ و مورد تأکید قرار داده که به شرح زیر است:

۱. کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی که باید از تمام ظرفیت خود برای خدمت‌رسانی به مردم و کمک رسانی به سایر مراکز درمانی کشور استفاده کنند، در این مدت در محل کار خود حضور داشته باشند.

۲. کارکنان حوزه‌هایی که وظیفه پشتیبانی از کلاس‌های غیرحضوری و مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارند، به منظور برگزاری هرچه بهتر و باکیفیت تر این کلاس‌ها و مشاوره و پشتیبانی فنی از مراکز IT واحدها، در محل کار خود حضور یابند و یا به تشخیص رئیس واحد بصورت دور کاری ارائه خدمت نمایند.

۳- کارمندان مالی و پشتیبانی و حراست با تشخیص رئیس واحد و هماهنگی رئیس استان می‌بایست به ارائه خدمت بپردازند.

۴- سایر کارکنان بخش‌های سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (به جز موارد بالا) باید در هماهنگی کامل با مدیران مربوط به حوزه خود، وظایف خود را به صورت شیفت‌بندی و دورکاری و از منزل انجام دهند.

لازم به ذکر است تمامی بخشنامه‌هایی که توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص مقابله با ویروس کرونا صادر شده، به قوت خود باقی است و علاوه بر آن، موارد فوق برای رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی لازم‌الاجراست

دی ان ان