ورود چهارشنبه ، 22 مرداد ، 1399

کد خبر: 969   |  دفعات بازدید : 417   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 دی, 1398

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس منصوب شد.

در حکمی از سوی کاوه‌پیشقدم؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون منصوب شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدرضا دالوند که پیش از این تصدی حوزه معاونت اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون را بر عهده داشته است در حکمی از سوی محمدکاظم کاوه‌پیشقدم دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به‌عنوان سرپرست این واحد دانشگاهی منصوب شد.

در حکم محمدکاظم کاوه‌پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با قدردانی از تلاش‌های جمال‌الدین الوانی رئیس سابق واحد کازرون آمده است: «با توجه به انتصاب و مسئولیت جدید جمال‌الدین الوانی که به‌عنوان سرپرست مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده، محمدرضا دالوند به‌عنوان سرپرست واحد کازرون منصوب و معرفی شده است

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/

دی ان ان