ورود یکشنبه ، 15 تیر ، 1399

کد خبر: 958   |  دفعات بازدید : 269   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 دی, 1398

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در جلسه پرسش و پاسخ با مسئولان دانشگاه مطالبات صنفی خود را در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، رفاهی  مطرح کردند.

برگزاری تریبون آزاد برای عموم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از کازرون، صبح امروز تعدادی از انشجویان این واحد دانشگاهی در یک نشست تریبون آزاد که به همت بسیج دانشجویی برگزارشده بود شرکت کرده و مسائل, مشکلات، پیشنهادات و انتقادات  خود را با مسئولان و معاونان آموزشی، فرهنگی و علوم پزشکی  واحد بصورت شفاهی بیان کرده و خواهان رسیدگی و رفع مشکلات در اسرع وقت شدند.

دراین جلسه معاونان مربوطه قول مساعد دادند که مشکلات مطرح شده را در حوزه‌های کاری و زیر مجموعه های خود بررسی و پیگیری  و جهت رفع آن تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری آنا این جلسه چندساعته تریبون آزاد در سالن کنفرانس و با مشارکت دانشجویان رشته های مختلف و با نظم و آرامش خوبی برگزار شد. انتهای پیام/

دی ان ان