ورود جمعه ، 9 خرداد ، 1399

کد خبر: 928   |  دفعات بازدید : 1609   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی فارس عنوان کرد: برگزاری آزمون‌های جامع علوم‌ پایه و پیش‌کارورزی علوم‌پزشکی دانشکاه آزاد اسلامی فارس

15 شهریور, 1398

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از برگزاری آزمون‌های جامع علوم پایه پزشکی و پیش‌کارورزی دانشجویان پزشکی واحد کازرون و دندان پزشکی واحد شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا: دکتر جمال الدین الوانی در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: آزمون‌های جامع علوم پایه پزشکی و پیش‌کارورزی پزشکی که به صورت همزمان با مشارکت دانشجویان پزشکی واحدکازرون و  دندانپزشکی واحد شیراز  در محل دانشگاه ازاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.

وی گفت : این آزمون با حضور 65 نفر از دانشجویان پزشکی واحد کازرون و دندان ‏پزشکی واحد شیراز در محل دانشگاه آزاد شیراز بر گزاز شد.

معاون علوم پزشکی استان در بازدید از حوزه برگزاری ازمون از عوامل اجرایی اعزامی از سازمان مرکزی دانشگاه و همکاران واحد شیراز قدر دانی و همچنین برای دانشجویان این آزمون ارزوی موفقیت کرد.

دی ان ان