ورود شنبه ، 5 مهر ، 1399

کد خبر: 879   |  دفعات بازدید : 408   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 اردیبهشت, 1398

به مناسبت هفته سلامت؛ غرفه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون برپا شد

پایگاه سلامت به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، ظهر امروز پایگاه سلامت با همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مدیریت و همکاری دبیر انجمن علمی ـ دانشجویی رشته‌های بهداشت عمومی و پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در سالن همایش‌های این دانشگاه برپا شد.

در این غرفه سلامت فعالیت‌های ازجمله اندازه‌گیری فشارخون، تست قند خون، محاسبه BMI، مشاوره تغذیه، مشاوره روانشناسی و انجام تست HIV و مشاوره پیشگیری از آن به‌صورت رایگان و با استقبال بی‌نظیر دانشجویان، مسئولان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون انجام می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/

دی ان ان