ورود دوشنبه ، 18 فروردین ، 1399

کد خبر: 877   |  دفعات بازدید : 363   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون/گستاخی ترامپ موج تازه‌ای از اتحاد بین مردم و سپاه ایجاد کرد

28 فروردین, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: گستاخی ترامپ؛ موج تازه‌ای از اتحاد، وحدت و همبستگی بین مردم و سپاه ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الونی ظهر امروز در دیدار با سرهنگ شهرام افشار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کازرون اظهار کرد: سپاه پاسداران یکی از برکات انقلاب اسلامی است و با انقلاب عجین شده و در مسیر حفظ نظام و ایجاد امنیت مردم تلاش دارد.

وی افزود: به نمایندگی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون که درصد بالایی از آنها هم افتخار بسیجی، ایثارگری و یا از اعضای خانواده شهید هستند، حمایت قاطع خود را به این نهاد انقلابی و مردمی اعلام می‌کنیم و هرگونه رجزخوانی دشمنان داخلی و خارجی را محکوم، پوچ و توخالی می‌دانیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: گستاخی اخیر سران دیوانه آمریکا، موج تازه‌ای از اتحاد، وحدت و همبستگی بین مردم و سپاه ایجاد کرده و بهترین سرمایه همین وحدت ملی است.

فرمانده ناحیه بسیج کازرون نیز با قدردانی از حمایت‌های همه‌جانبه دانشگاهیان گفت: امروز همه ملت و کسانی که از ارزش‌های نظام دفاع می‌کنند پاسدار و عضو خانواده سپاه هستند.

شهرام افشار افزود: دشمن می‌خواست بین ما تفرقه ایجاد کند؛ اما به لطف خداوند این هدف به وحدت و اتحادی گسترده، بدون هزینه و خودجوش تبدیل شد و مردم و سازمان‌ها در قالب‌های مختلف انزجار خود را از دشمن نادان اعلام و اتحاد، وفاداری و حمایت قاطع خود را با سپاه به نمایش گذشتند.

وی تصریح کرد: سپاه نهادی ملی و مردمی بوده و امروز این نهاد مدیریت میلیون‌ها نفر از بسیج مردمی سراسر میهن اسلامی که با تفکرهای مختلف هستند به عهده دارد و برای همه آنها ارزش و احترام قائل است.

انتهای پیام/۴۱۲۲/۴۱۲۱

دی ان ان