ورود یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 830   |  دفعات بازدید : 480   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 آذر, 1397

فعال دانشجویی:مسئولان در تصویب CFT در دام دشمن قرار نگیرند

یک فعال دانشجویی با بیان اینکه قبول طرح CFT برای ما یک نوع خودزنی است، گفت: مسئولان بیشتر مواظب باشند تا مانند برجام خود را در دام دشمن قرار ندهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، معاونت فرهنگی- دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در راستای فعالیت و مشارکت دانشجویان در مسائل کلان کشور، کرسی مناظره‌ دانشجویی با موضوع «CFT مبارزه با راه‌های مالی تروریسم» برگزار کرد و دانشجویان فعال سیاسی در قالب دو گروه مخالف و موافق تصویب این طرح، با توجه به توانمندی خود در عرصه آگاهی و اطلاعات مربوط، موضوع را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این کرسی مناظره‌ایی زهرا بوستانی یکی از دانشجویان مخالف پذیرش CFT  گفت: این طرح می‌تواند ارتش و سپاه و بسیجیان ما را تحریم کند و قبول آن یک نوع خودزنی در جامعه است که مسئولان باید به آینده آن توجه بیشتری داشته باشند. دشمنان غربی هم در حال ایجاد شبکه‌های تروریستی منطقه‌ای هستند و هم به بهانه مبارزه با تروریسم با ارائه طرح CFT ادعا می‌کنند در راستای قطع منابع مالی تروریسم گام برمی‌دارند.

وی گفت: امروز هر کشوری با نظام سیاسی آمریکا مخالفت کند و زاویه بگیرد و با سیاست‌های تحمیلی آنها مخالفت کند، او را تروریست می‌دانند و ملاک و معیار آنها برای معرفی تروریسم را فقط هم‌خط و همسونبودن با خودشان می‌دانند و این منطق آنهاست.

سیدفاطمه حسینی، یکی از دانشجویان موافق طرح نیز پذیرش آن را به نفع کشور دانست و با خاطرنشان کردن مزایای این طرح گفت: ورود به چرخه مالی بین‌المللی دارای مزایای زیادی از جمله آسان شدن داد و ستد ارز به کشور و موجب به‌کار افتادن مشاغل و رفع مشکلات مالی و تجاری، شفافیت در مسائل مالی و ارزی کشور است و در جامعه بین‌الملل مسیر تجارت و اقتصاد کشور بهتر خواهد شد.

حسینی تصریح کرد: با ورود به این سامانه، نظام مالی کشور  از به‌‌روزرسانی سیستم مالی دنیا برخوردار و سیستم مالی کشور سروسامان بهتری می‌گیرد و دست تروریست‌ها کوتاه و زمینه سیاسی و فرهنگی و جایگاه ایران در جهان بهترمی‌شود و نیز جلو پنهان‌کاری‌ها، اختلاس‌ها و پولشویی‌های رایج در کشور گرفته می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۶۲/خ

دی ان ان