ورود ﺳﻪشنبه ، 5 مرداد ، 1400

عمومی

در نشست ارزیابی بیرونی رشته پزشکی مطرح شد؛ از بررسی مستندات اعتباربخشی پزشکی عمومی تا راهکار ارتقای کیفی آموزش علوم بالینی

چهارشنبه ,30 تیر 1400 23:46

نشست ارزیابی بیرونی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور نمایندگان شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد.

دانشگاه آزاد اسلامی کازرون از ۲۹۱ داوطلب آزمون وکالت میزبانی کرد

جمعه ,25 تیر 1400 14:21

آزمون ورودی متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت ۱۳۹۹ با حضور ۲۹۱ داوطلب در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون برگزار شد.

قائدی مطرح کرد؛ از تربیت ۲ هزار پزشک تا ساخت بیمارستان ۷۰ میلیارد تومانی

پنجشنبه ,24 تیر 1400 18:58

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون عنوان کرد: این دانشگاه در رشته پزشکی بیش از ۲ هزار پزشک تربیت و به جامعه پزشکی تحویل داده است.

قائدی: سمای کازرون مجری دوره‌های مهارت و کارآفرینی شهری می‌شود

جمعه ,18 تیر 1400 21:24

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: طرح‌هایی در حال شکل‌گیری است که در صورت تصویب، آموزشکده‌ سما مجری برگزاری دوره‌های مهارت و کارآفرینی در رشته‌های مرتبط با شهرداری ازجمله معماری، عمران و فضای سبز می‌شود.

قائدی تشریح کرد؛ ۴ روز ماراتن کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون چگونه گذشت؟

جمعه ,18 تیر 1400 21:21

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: این واحد دانشگاهی امسال میزبان ۴ هزار و ۱۰۰ داوطلب آزمون سراسری بود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون میزبان آزمون سراسری 1400

پنجشنبه ,10 تیر 1400 22:07

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون دیروز و امروز میزبان 4 هزار و 100 داوطلب آزمون سراسری ۱۴۰۰ در گروه آزمایشی هنر، علوم انسانی، فنی و علوم ریاضی بود.

امروز صورت گرفت؛ بازدید استاندار فارس از بیمارستان امام علی (ع) کازرون

پنجشنبه ,10 تیر 1400 22:04

استاندار فارس از بخش‌های مختلف بیمارستان امام علی علیه‌السلام کازرون بازدید کرد.

فاضل‌نیا: هم‌افزایی دانشگاه‌ها موجب اثربخشی فعالیت‌های علمی می‌شود

دوشنبه ,07 تیر 1400 13:02

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون بهره‌مندشدن از امکانات و منابع عظیم علمی را مستلزم فعال‌شدن دانشگاه‌ها و ایجاد بستری مناسب به‌منظور هم‌افزایی و تعامل گسترده‌تر دانست و گفت: هم‌افزایی بین دانشگاه‌ها موجب اثربخشی فعالیت‌های علمی می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدی عنوان کرد؛ نقش نخبگان در روشنگری و هدایت‌ جامعه برای انتخاب اصلح

ﺳﻪشنبه ,25 خرداد 1400 20:40

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون مشارکت گسترده مردم در انتخابات ۱۴۰۰ را بااهمیت دانست و گفت: نخبگان و خواص در روشنگری و هدایت جامعه برای انتخاب اصلح نقش و مسئولیت دارند.

قائدی اعلام کرد؛ ورود نخستین بخش از تجهیزات بیمارستانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

ﺳﻪشنبه ,25 خرداد 1400 08:48

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از ورود نخستین بخش از تجهیزات بیمارستانی به این دانشگاه خبر داد.

رئیس شبکه بهداشت کازرون مطرح کرد؛ تلاش برای رفع موانع راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع)

جمعه ,21 خرداد 1400 03:20

رئیس شبکه بهداشت و درمان کازرون گفت: درتلاشیم تا موانع موجود برای راه‌اندازی بیمارستان امام‌علی(ع) برطرف شود.

فرماندار کازرون: دانشگاه‌ها تنور انتخابات را داغ‌تر کنند

جمعه ,21 خرداد 1400 03:18

فرماندار کازرون گفت: دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید در این مدت تبلیغات، با برگزاری کرسی‌های مناظره‌ای از طریق فضای مجازی، میان گروه‌های مختلف سیاسی تنور انتخابات را داغ‌تر کنند.

شهردار کازرون عنوان کرد؛ لزوم راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع) در کازرون

ﺳﻪشنبه ,18 خرداد 1400 21:46

شهردار کازرون گفت: همه مسئولان باید به خواست مردم توجه داشته باشند و راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع) یکی از این درخواست‌های مهم و مصرانه است.

حجت‌الاسلام صباحی: راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع) در اولویت برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کازرون باشد

شنبه ,15 خرداد 1400 10:59

امام جمعه کازرون گفت: امیدواریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع) که از نیازهای امروز شهرستان است و همچنین افزایش رشته‌های جدید به‌ویژه رشته‌های مرتبط با بیمارستان باشیم.

توکل: رأی‌دهندگان در مکتب شهید سلیمانی مدافع حرم به شمار می‌آیند

جمعه ,14 خرداد 1400 16:26

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کازرون گفت: همه شهدا به‌ویژه سردار دل‌ها خون خود را برای حفظ ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هدیه کردند و در مکتب شهید سلیمانی هر رأی‌دهنده یک مدافع حرم به شمار می‌آید.

با حضور مسئولان؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون معرفی شد

پنجشنبه ,13 خرداد 1400 17:38

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی معرفی شد.

با برگزاری نشست مشترک؛ همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کازرون و بانک صادرات آغاز شد

چهارشنبه ,29 اردیبهشت 1400 22:19

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون گفت: تعامل و همکاری این واحد دانشگاهی و بانک صادرات آغاز شده و به‌زودی دستگاه کیوسک بانک در این دانشگاه نصب می‌شود.

برنامه های اجرا شده توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون درماه مبارک رمضان

یکشنبه ,26 اردیبهشت 1400 23:01

تمام برنامه ها به صورت مجازی بر گزار شده است

عارف خبر داد؛ برتری سه تیم دانشجویی واحد کازرون مقابل رقبا در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی

یکشنبه ,26 اردیبهشت 1400 10:22

سه تیم دانشجویی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی (مرحله کشوری) با رأی داوران برگزیده شدند.

با حضور دانشجویان در حال برگزاری است؛ دور پایانی رقابت دانشجویی کرسی‌های آزاداندیشی در کازرون

شنبه ,25 اردیبهشت 1400 14:02

دور پایانی رقابت تیم‌های دانشجویی در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی در مرحله کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در حال برگزاری است.

صفحه 1 از 47ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها
دی ان ان