ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 657   |  دفعات بازدید : 1265   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست واحد کازرون :بسیج باید در راستای خدمت و فعالیت‌های جمعی جذب حداکثری ایجاد کند

24 خرداد, 1396

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه خانواده‌ها و جامعه به بسیج علاقه، اعتماد و اطمینان خوبی دارند، اظهار کرد: «بسیج باید با ایجاد روحیه بسیجی و هنر بسیجی خود بتواند موجب علاقه مندی بیشتر دانشجویان درکانون بسیج شود و در راستای خدمت و فعالیت‌های جمعی جذب حداکثری را ایجاد کند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی در دیدار و گفت‌وگو با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کازرون و مسئولان حوزه بسیج دانشجویی و اداری واحد کازرون، گفت: «بسیج به معنای تشکیل پرونده و پرونده سازی نیست بلکه باید از سیاسی کاری دوری کند و در راستای خواسته های اصلی نظام گام بردارد و با اخلاق و رفتار مناسب موجب جذب دیگر تشکل ها در حوزه بسیج شود و در زمینه های مختلف از همکاری و تونمندی آنان کمک بگیرد.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کازرون نیز با ابراز خوشحالی نسبت به اینکه فردی بسیجی و رزمنده هشت سال دوران دفاع مقدس مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون را به دست گرفته است، بیان کرد: «با توجه به شناختی که از روحیه بسیجی الوانی دارم امیدوارم تشکل بسیج بتواند با تأمل خوب با مدیریت دانشگاه فعالیت های فرهنگی خود را افزایش داده و در راستای برطرف کردن دغدغه های مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گام بردارد.»

سرهنگ پاسدار شهرام افشار گفت: «با حمایت از مجموعه بسیج دانشجویی و بسیج اساتید می‌توان موجب افزایش فعالیت‌های ارزشمندی از جمله حضور گسترده آنان در اردوی جهادی شد و این اردو در راستای کمک کردن به محرومان و روستائیان در قالب فعالیت‌های فرهنگی معنوی، بهداشتی و عمرانی بوده که در واقع یکی از ماموریت‌های مهم بسیج است.»

وی افزود: «امید دارم سرپرست واحد کازرون درباره ساخت المان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کازرون- که تاکنون اقداماتی انجام شده- بتواند با طرحی مناسب ساخت المان جایگاه شهدای گمنام را پیگیری و در راستای ساخت آن تسریع کند.»

دی ان ان