ورود دوشنبه ، 31 شهریور ، 1399

کد خبر: 547   |  دفعات بازدید : 3328   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 مرداد, 1395

رئیس مرکز سنجش و پذیریش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون نیمسال اول ۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،بهروز دانشیان، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همه متقاضیان رشته‌های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از ساعت ۱۶ به بعد امروز دوشنبه ۲۵ مرداد با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی­­ http://www.azmoon.org در این رشته‌ها ثبت‌نام کنند.»

او ادامه داد: «داوطلبان باید ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، با انتخاب یک رشته ثبت‌نام کنند.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی ادامه داد: «داوطلبانی در سامانه ثبت‌نام کردند باید با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت‌نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند.»

او افزود: «زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹۶-۹۵ است.»

1

دانشیان تاکید کرد مدرک فارغ‌التحصیلان رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی هیچ تفاوتی ندارد. او گفت: «در مدرک این داوطلبان واژه با آزمون یا بدون آزمون درج نمی‌شود و مدرک آنها هیچ تفاوتی با فارغ‌التحصیلان رشته‌های با آزمون ندارد.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در حال حاضر بیش از ۹۰درصد از رشته‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون است و تنها در مورد تعداد معدودی از رشته‌محل‌های مقطع کارشناسی غیرپزشکی و رشته‌های گروه علوم پزشکی پذیرش به صورت با آزمون انجام می‌شود.»

او افزود: «داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت کنند، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری در رشته و یا محل جدید ثبت‌نام کنند.»

رشته های فعال بدون آزمون در واحد کازرون

دی ان ان