ورود دوشنبه ، 7 مهر ، 1399

کد خبر: 411   |  دفعات بازدید : 1819   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 آبان, 1394
دکتر ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش سراسری ارتقاء کیفیت آموزش علوم پزشکی که در روز چهارشنبه 20 آبان ماه 1394 با حضور مسئولان دفاتر توسعه آموزش  (EDO) واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، یکی از اهداف اولیه این حوزه را توسعه آموزش علوم پزشکی برشمرد.
دکتر ابطحی: از اهداف اولیه حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی توسعه آموزش است

دکتر ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش سراسری ارتقاء کیفیت آموزش علوم پزشکی که در روز چهارشنبه 20 آبان ماه 1394 با حضور مسئولان دفاتر توسعه آموزش  (EDO) واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، یکی از اهداف اولیه این حوزه را توسعه آموزش علوم پزشکی برشمرد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم، ضمن خوشامدگویی به حضار، مدیریت ریاست دانشگاه را مدیریتی پویا قلمداد کرد و از نمایندگان واحدهای مجری علوم پزشکی که در نشست حضور داشتند خواست تا اگر مدیریتی ایستایی دارند از آن خارج شده و به سمت پویایی حرکت کنند.

دکتر ابطحی مسئله ارتقاء کیفیت را از اهداف ریاست دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: حمایت بی دریغ ریاست دانشگاه از حوزه علوم پزشکی دانشگاه در طی دو سال گذشته منجر شد که این حوزه دارای چند دفتر بزرگ از جمله دفتر توسعه آموزش پزشکی شود.

وی با اشاره به راه اندازی مدیریت مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) در شهریور ماه امسال، تصریح نمود: جایگاه مدیریت مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) در حوزه علوم پزشکی خالی بود. البته سالها مرکز مطالعات و توسعه آموزش در واحد پزشکی تهران فعالیت هایی را داشت؛ اما به صورت فراگیر نبود و دفاتر توسعه آموزش (EDO) در واحدهای مجری علوم پزشکی شکل  منسجمی نداشت، امسال با شکل گیری EDC در این معاونت از واحدهای مجری خواسته شد تا افرادی را به عنوان مسئولان دفاتر آموزش پزشکی EDO معرفی نمایند. تا در واحد ها این امر مهم نیز مورد توجه قرار گیرد.

دکتر ابطحی توسعه آموزش علوم پزشکی را از اهداف اولیه این حوزه برشمرد و اظهار داشت: معاونت علوم پزشکی با توجه به اسناد بالادستی و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی خود را مکلف می داند  تا در امر ارتقاء آموزش بر اساس اصول بخشنامه ها، دستور العمل هایی که وزارت بهداشت که از سالها پیش در EDC عمل کرده است، عمل کند.

معاون علوم پزشکی در خصوص کتابچه هایی که در ابتدای جلسه بین مسئولان دفاتر توسعه آموزش توزیع شده بود بیان داشت: آنچه به صورت مجموعه به شما تحویل داده شده است چکیده ای از دستور العمل های وزارت بهداشت است که طی سالها جمع آوری شده که شما می بایست بر طبق آن، عمل کنید.

وی تصریح نمود: مسئولان دفاتر آموزش می بایست پنج کمیته از جمله کمیته برنامه ریزی درسی، کمیته توانمندسازی اساتید، کمیته پژوهش در آموزش، کمیته مشورتی دانشجویی و ارزشیابی اساتید را در واحد راه اندازی کنند و اعضاء کمیته ها را به ما ابلاغ نمایند.

دکتر ابطحی به جذب 200 عضو هیات علمی و عقد قرارداد یکساله توسط دانشگاه آزاد اسلامی با آنها اشاره کرد و گفت: برنامه یکی از کمیته ها توانمند سازی اعضاء هیات علمی است که باید در دفاتر EDO شکل بگیرند. به روز بودن و عدم رکود علمی اعضاء هیات علمی از اهداف این کمیته است . کمیته دیگر کمیته برنامه ریزی درسی است. طرح درس ها می بایست منسجم و منطبق بر آیین نامه های دروس دانشجویی باشد.

وی از مسئولان دفاتر آموزش در واحدهای مجری علوم پزشکی خواست تا نتایج کارنامه شان تا پایان سال به گونه ای باشد که  در همایش بعدی بتوان آنها را به نحو مطلوبی به ریاست دانشگاه تقدیم کرد.

دکتر ابطحی  تصریح نمود: EDO در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مبحثی تازه است و ما درخواست داریم تا کتابچه ای را مطالعه و اجرا نمایید و در صورت نیاز ما شما را همراهی خواهیم کرد.

معاون علوم پزشکی با اشاره بر اهمیت توسعه  کیفی در کنار توسعه کمی اظهار داشت: شما مطمئن باشید نتایج کار EDO و کار کمیته ها در این حوزه رصد می شود.

وی به ارزیابی درونی تمام واحدهای مجری علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: آخرین ارزیابی، ارزیابی بیمارستان ها بوده است. ما به دنبال این هستیم که در آزمون های ارزیابی بیرونی از جمله اعتبار بخشی درمانی و آموزشی که توسط وزارت بهداشت انجام می پذیرد به نتایج قابل قبولی برسیم.

دی ان ان