ورود یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 402   |  دفعات بازدید : 1866   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ویژه بر نامه بزرگداشت حافظ در دانشکده سما واحدکازرون

26 مهر, 1394

همایش گرامیداشت مقام حافظ شیرازی دردانشکده فنی و حرفه ای سما واحد کازرون برگزارگردید .

ویژه بر نامه بزرگداشت حافظ در دانشکده سما واحدکازرون

به گزارش خبر گزاری آنا،این همایش با حضور جمع گسترده از دوستداران شعر و ادبیات از ادارات و ارگان های مختلف شهرستان و همچنین کارکنان ،اساتید و دانشجویان دانشکده در سالن اجتماعات سما واحد کازرون بر گزار گردید .

این همایش با اجرای چندین برنامه متنوع آغاز وسپس کاظم دهقانیان فرد از شاعر ان بر جسته شهرستان به عنوان سخنران ویژه همایش در خصوص زندگینامه ، شخصیت ، ابعاد و ویژگیهای حافظ سخنانی را بیان نمود.

در ادامه دو نفر از شاعران  شهرستان برزویی و خانم جمشیدزاده اشعار خود را قرائت نمودند ومورد استقبال حاضرین قرار گرفتند .

در حاشیه این مراسم مهندس ایوب بازیاری رئیس دانشکده سماواحد کازرون به خبر نگار خبر گزاری آنا،گفت:حافظ شیرازی افتخار اسلام است و متعلق به ملتهای دنیا است وشاعری جهانی هست که ازقرن هشتم تا کنون زنده است وزنده خواهد ماند.

رئیس دانشکده سما واحدکازرون افزود:حافظ نه تنها در متون ادبیات فارسی وشعر، بلکه مسلط به فلسفه وکلام هم بوده است واز حافضان برجسته قرآن کریم بشمار می رفت.

بازیاری گفت :به احترام مقام شامخ این شاعربزرگ ایرانی همه ساله در دانشکده سما واحد کازرون همایش با شکوهی در راستای وی بر گزارمی گردد.

درپایان نیز به میهمانان این مراسم تندیس و لوح مخصوص همایش اهدا گردید و همچنین از مهندس بازیاری رئیس دانشکده سما با اهدا لوح ویژه قدردانی بعمل آمد .

ویژه بر نامه بزرگداشت حافظ در دانشکده سما واحدکازرون              ویژه بر نامه بزرگداشت حافظ در دانشکده سما واحدکازرون

دی ان ان