ورود یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 4   |  دفعات بازدید : 3649   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا

20 خرداد, 1391
برگزاري جام فوتسال يادواره شهيد مطهري در واحد كازرون

با همت بسيج دانشجويي مسابقات فوتسال يادواره شهيد مطهري با حضور 16 تيم در مدت 40 روز درمجتمع ورزشی امام علی(ع) واحد كازرون برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: محمدهادي شفيعي مسئول بسيج دانشجويي با بيان اينكه بازيها به صورت تك حذفي برگزار شده است گفت: اين دوره از مسابقات به علت كسرت تيم ها و كمبود زمان بازیها به صورت تك حذفي انجام شد. وي در ادامه گفت تيم هاي هشت ستاره و دامپزشكي به فينال راه پيدا كرده و در پايان با زدن پنالتي تيم هشت ستاره موفق به حذف تيم رقيب خود شد. شفيعي اظهار داشت داوري اين دوره از مسابقات به عهده داور وسط جليل كوشكي و كمك داوران ابراهيم داودي و بوسكاني بوده است.

دی ان ان