ورود دوشنبه ، 7 مهر ، 1399

کد خبر: 394   |  دفعات بازدید : 2868   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

11 مهر, 1394

دکترسیاوش شریفی سرپرست واحد کازرون از تصویب 9 رشته کارشناسی ارشد در شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم خبر داد

تصويب و راه ‎اندازي 9رشته جديد كارشناسي ارشد در واحد كازرون

دکترسیاوش شریفی سرپرست واحد کازرون از تصویب9رشته کارشناسی ارشد در شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم خبر داد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاري آنا، سرپرست واحد کازرون اظهار داشت: درترم مهرماه جاری تعداد 9 رشته جدید کارشناسی ارشد ازجمله رشتههای آموزش زبان انگلیسی ، عمران گرایش ژئوتکنیک، حقوق خصوصی ،مدیریت دولتی گرایش مالی، شیمی دارویی، شیمی با گرایش نانو،آموزش زیستشناسی و مدیریت بهسازی ، نیروی انسانی وحسابداری با گرایش مالی درواحد کازرون ایجاد وراه اندازی شده است.

شریفی افزود: با یاری خداوند متعال و مساعدتهای وزارت علوم و همچنین حمایتهای ریاست دانشگاهآزاداسلامی تعداد 9رشته کارشناسی ارشد به رشتههای  به 23رشته فعال دراین واحد دانشگاهی اضافه گردید ه که این امر موجب انگیزه  بیشتری در جوانان ودانشجویان مقطع کارشناسی میگردد.

سرپرست واحد کازرون گفت: با پیگیریهای مستمری که این واحد از طریق شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم بعمل آورده و باتلاشهای همکاران نیز درآینده نزدیک چندین رشته در مقطع دکترا تصویب و راهاندازی می شود.

وی درپایان اظهارداشت:این واحد دانشگاهی برای نیمسال اول 94-95  در رشته های پزشکی و پیرا پزشکی از طریق تکمیل ظرفیت عادی و مازاد بصورت خود گردان نیز دانشجومی پذیردمتقاضیان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایتwww.azmoon. orgمراجعه نمایند

دی ان ان