ورود دوشنبه ، 7 مهر ، 1399

کد خبر: 354   |  دفعات بازدید : 2328   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

12 خرداد, 1394

مراسم جشن ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) با همت دانشجویان پزشکی در ساختمان دانشکده پزشکی واحد کازرون واقع در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،مراسم جشن بصورت خودجوش از سوی دانشجویان پزشکی وبا حضور حد اکثری دانشجویان واساتید پزشکی در ساختمان دانشکده درشیراز برگزار شد.

مراسم جشن با اجرای برنامه های متنوع وشاد از جمله مولودی و شعر خوانی در وصف امام عج، پخش کلیپ، برپایی مسابقات،موسقی سنتی توسط دانشجویان اجرای نمایش هنری و با پذیرایی شیرینی و شربت همراه بوده است.

مراسم جشن نیمه شعبان از سوی دانشجویان دانشکده پزشکی واحد کازرون در شیراز برگزارشدمراسم جشن نیمه شعبان از سوی دانشجویان دانشکده پزشکی واحد کازرون در شیراز برگزارشد

دی ان ان