ورود جمعه ، 17 مرداد ، 1399

کد خبر: 345   |  دفعات بازدید : 1990   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 اردیبهشت, 1394

جلسه رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی واحد کازورن درسالن کنفرانس و با حضور معاون آموزشی واحد و رؤسای دانشکده و مدیران گروه در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

جلسه رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی واحد کازرون

دکتر مختاری معاون آموزشی واحد با تسلیت بمناسبت سالگرد شهادت حضرت آیت اله مطهری معلم شهید انقلاب اسلامی وباگرامیداشت هفته معلم گفت:روز معلم یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاک باخته ای است که در عرصه تعلیم و تربیت گام بر می دارند وبا تلاش وفعالیت بی ادعا در این عرصه موجب پیشرفت نسلهای بعدی خواهند بود.

سپس دکتر عارف مدیر گرو دروس معارف اسلامی در خصوص نقش و جایگاه معلمی گفت :اخلاص در عمل  بسیار تأثیرگذاراست ومعلمین زحمت کش هم درزمینه آموزشی و هم در بعد تربیتی باید نقش خود را ایفاء کنند.و رضای خداوند را سرلوحه کار خود قراردهد.

سپس جلسه وارد دستور کاری خود شد و معاون آموزشی واحد در خصوص تقویم آموزشی جدید و زمان انتخاب واحد ترم تابستان 94-93، ارائه دروس برای دانشجویان و همچنین تعداد دانشجو در هر درس توضیحات کاملی ارائه کرد .

در این جلسه مقرر شد مدیران گروه با بررسی بیشتر و دقت کامل نسبت به ارائه دروس در تابستان 94-93 اقدام نمایند.

دی ان ان