ورود دوشنبه ، 31 شهریور ، 1399

کد خبر: 333   |  دفعات بازدید : 2228   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 فروردین, 1394

سمینارعلمی آشنایی و بررسی انواع سدهای بتنی و خاکی در جهت بالا بردن سطح علمی وپژوهشی دانشجویان رشته عمران واحد کازرون در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: این سمینار با همت انجمن علمی مهندسی گروه عمران واحد کازرون پیرامون شناخت بیشتر با روشهای طراحی و اجرای سدهای خاکی و بتنی و مزایا و معایب موجود برگزار شد.

مهندس محمد رهنورد از اساتید گروه عمران واحد کازرون ابتدا با اشارهای به تاریخچه سد سازی  به ویژه در ایران و مقایسه سدهای خاکی و بتنی ومقاومت  مصالح بکار رفته  وطول عمرآنها و همچنین نوع بهرهبرداری از سد ها را توضیح دادند.

در ادامه مجتبی رهنورد یکی دیگراز استادان  رشته عمران  واحد کازرون با بهرهگیری از اسلایدها و فایلهای تصویری آموزشی درخصوص ماشینآلات و تجهیزات بکار رفته در پروژه های سد و کاربرد سد در مناطق مختلف توضیحات لازم را ارائه دادند.

دکتر مختار مختاری معاون آموزشی باحضوردر سمینارمذکورضمن تشکرو قدر دانی از انجمن علمی گروه عمران اظهارکرد: برگزای سمینارهای علمی در تقویت بنیه علمی وپژوهشی  دانشجویان بسیار مفید خواهد بود و ای سمینارها باید تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تشکراز استادان ،دانشجویان با اهدا ی لوح سپاس به مدرسین سمینار ومسئول سابق انجمن علمی از آنان تقدیرکرد.

سمینار علمی آشنایی با انواع سدهای خاکی و بتنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون سمینار علمی آشنایی با انواع سدهای خاکی و بتنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

دی ان ان