ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 31   |  دفعات بازدید : 3914   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در هفته پژوهش:از پژوهشگران و نخبگان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد كازرون تجليل شد

29 آذر, 1391

رئيس واحد كازرون در مراسم گراميداشت هفته پژوهش و فناوري گفت: تحولات ايجاد شده در حوزه پژوهش و فناوري در آينده تأثيرات گسترده‏اي در بخش صنعت به وجود می آورد.

دكتر شريفي در اين مراسم ضمن تشكر از پژوهشگران و مبتكران دانشگاه تأكيد كرد: اميدوارم پژوهشگران عزيز توجه بيشتري به تحقيقات ميداني در حوزه صنعت و كشاورزي را در سطح شهرستان و جامعه داشته باشند زيرا درجامعه امروزي اين نياز احساس مي‏شود تا  باگام‏هاي بلند و استوار علمي پژوهشي شما شاهد پيشرفت و گسترش تكنولوژي‏هاي مورد نياز در اين زمينه باشيم.

رئيس واحد كازرون با اظهار اينكه زماني حوزه پژوهشي نه تنها در بین مردم عامه بلكه براي اهل علم و دانش هم بيگانه و ناشناخته بود،اظهار داشت: امروز با تحولي كه در اين بخش صورت گرفته تمام اقشار مردم با عمده فعاليت‏ها پژوهشي آشنايي كامل و جامع دارند و این روند رو به رشد و توسعه پژوهش در جامعه در راستای مبارزه در مقابل تحریم های غرب علیه کشور خواهد بود.

دکتر شریفی در ادامه مراسم با اهداء لوح و هدايا از يكصد نفر استادان و دانشجويان صاحب اثر و نخبه در واحد کازرون تجليل به عمل آورد.

لازم به ذكر است در حاشيه مراسم هفته پژوهش نمايشگاهي درقالب غرفه‏هاي مختلف از دست‏آوردهاي علمي پژوهشي دانشگاه مورد بازديد و استقبال علاقمندان دانشگاهی قرار گرفت.

دكتر علي رفيعي معاون پژوهشي واحد كازرون در افتتاح اين نمايشگاه گفت: حوزه پژوهشی در تمام دانشكده‏ها فعال وآماده همکاری با نخبگان و مخترین عزیز میباشد.

وي با برشمردن افتخارات و دست‏آوردهاي پژوهشی كه حاصل زحمات اساتيد و دانشجويان بوده است گفت: افزايش تعداد مقالات ارائه شده در سال جاري نشان از سعي و تلاش بیشتر همكاران بوده است.

دكتر رفيعي ابراز اميدواري نمود در سال آينده با افزايش بودجه پژوهشي بتوانيم طرحها و تعداد مقالات و اختراعات بيشتري را ارائه نمائيم.

دی ان ان