ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 30   |  دفعات بازدید : 2994   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 آذر, 1391
برگزاري مراسم وحدت حوزه و دانشگاه به میزبانی واحد کازرون

امام‏جمعه كازرون در مراسم بزرگداشت 27 آذر با بيان اينكه در ابتداي قرن‏هاي هجري قمري حوزه و دانشگاه در يك مركز علمي حضور داشته انداظهار داشت: در زمانهاي قبل علوم حوزوي و علوم تجربي در يك مركز تدريس مي‏شده و در آن زمان استعمار با احساس خطر از اين مركز علمي توانست افرادي را تحت عنوان روشنفكر تربيت نموده تا علوم تجربي و علوم انساني را از علوم حوزوي جدا كند.

به گزارش خبرگزاري آنا: حجت‏الاسلام‏والمسلمين خرسند عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه در مراسمي كه با مشاركت حوزه علميه و دانشگاههاي سلمان ،علمي كاربردي، پيام‏نور، اداره آموزش و پرورش شهرستان به ميزباني دانشگاه‏ازاداسلامي واحد كازرون برگزار شده بود، ابراز نمود: وحدت بين حوزه و دانشگاه به معني يكي شدن دروس اين دو نهاد علمي فرهنگي نيست بلكه با ايجاد وحدت و تبادل تجربیات بتوانند ارتباطي نزديك داتشه باشند.

امام‏جمعه كازرون در ادامه افزود: وحدت بين اين دو مركز علمي هم عقلي و هم نقلي است يعني از طريق روايات و آيات تأكيد شده و عقل سليم هم اين اتخاذ را يك امر ضروري مي‏داند.

وي با اظهار اينكه براي اسلامي شدن دانشگاهها بايد متون را تغيير دهند بيان داشت: دانشگاهها با شعار اسلامي نمي‏شودند، متاسفانه هنوز متون علوم‏انساني و جامعه‏شناسي ما برگرفته ازآثار غرب است و آنجه به دانشجو مي‏آموزيم غربي است .

امام‏جمعه كازرون در ادامه افزود: با نشست‏هاي علمي بين دانشگاهها و حوزه و همفكري مشكلات روز جامعه راباید بر طرف نمود نه اينكه با تعصبات غلط اگر چند اصطلاح علمي ياد گرفتيم يا با چند تا آيات و روايات فكر كنيم تمام علم و علوم دنیا را فتح نموده ایم بلکه بايد با فروتني و تواضع هدف را يكي قرار دهيم و به سوي هدف مشترك گام برداريم.

لازم به يادآوري است كه قبل از سخنان امام‏جمعه كازرون خيرمقدم توسط رئيس واحد كازرون و چندين مقاله پيرامون وحدت حوزه و دانشگاه توسط مسئولان دانشگاههاي آزاداسلامي، پيام‏نور، سلمان، علمي كاربردي ، آموزشكده سما و اداره آموزش و پرورش شهرستان كازرون ارائه گرديد.

دی ان ان