ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 29   |  دفعات بازدید : 3032   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

عضو هيأت رئيسه مجلس شوراي اسلامي:دانشجو به علت داشتن نيروي جواني در اوج قدرت جسمي، روحي، فكري و بروز تحول اجتماعي مي‏باشد

27 آذر, 1391

نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي با حضور در دانشگاه آزاد اسلامي در جمع اساتيد، كاركنان و دانشجويان پيرامون ارزش و جايگاه دانشجو و دانشگاه بیان داشت:  شخصيت دانشجو يك شخصيت علمي، اجتماعي و سياسي است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: دكتر محمدصادقي عضو هيأت‏رئيسه مجلس شوراي اسلامي با اظهار اينكه در سال 64 مديريت دانشگاه كازرون را به عهده داشته وهمچنین عضو هیئات مؤسسين اين واحد دانشگاهی بوده است ، بيان داشت: دانشگاه يك واحد اداري نيست بلكه يك واحد فرهنگي، علمي است و بايد قدر و ارزش این نهاد مقدس را گرامي بداريم.

نماينده مردم كازرون در مجلس شورای اسلامی ابرازنمود: شخصيت دانشجو يك شخصيت علمي، اجتماعي و سياسي است وبرای کسب موفقیت ورسیدن به اهداف بزرگ  بايد تلاش مضاعف درراستای  علم‏اندوزي نمود.

دكتر محمدصادقي در ادامه اظهار داشتند:  باید درمقابل مشكلات ایستاد و مقاومت کرد در غیر اینصورت مشكلات حاشيه‏اي مانع پيشرفت ما میشود و هيچ موقع به اهداف خود نمي‏رسيم.

وي همچنين بيان داشت: دانشجو يك عنصري خاصی از جامعه است  گر چه در تار و پود جا معه قرار دارد اما  سطح درك، فهم و استعدادشان از سطح درك و فهم , هم سن و سالهاي شان در جامعه بيشتراست.

عضو هيأت‏رئيسه مجلس شوراي اسلامي، تصريح كردند ما بدون هدف به جايي نمي‏رسيم بايد هدف را مشخص و تعيين نمود و سپس با يك برنامه‏ريزي منظم به سوي هدف حركت نمائيم در غير اين صورت موفق نخواهيم شد.

نماينده مردم كازرون بابیان اینکه: آنچه لازمه يك جوان است دروجود يك دانشجو نهفته است وبطور کلی ذات دانشجو آرمان‏خواه و آرمان‏گرا است، بي باكي و نترسي از ویژگی دانشجواست دانشجوي مسلمان ايراني بايد سياسي باشد يعني خود را در قالب يك نظام فطري بداند و در آن راستا گام  بردارد.

عضو هيأت‏رئيسه مجلس بابیان اینکه اگر جريان فكري و سياسي ما در جهت سلطه ديگران حركت كند يا در جهت تأييد غارتگري ديگران باشد اين جريان فكري سالمي نخواهد بود و اين دانشجو ابزار است و فكر ندارد.

جلسه در پايان به صورت پرسش و پاسخ كه از هر تشكل يك نفرنماینده جهت ارائه سؤال از عضوهیات رئیسه مجلس شورای اسلامی  معرفی گردید وسئوالات بصورت کتبی وشفاهی را مطرح نمودند.

دی ان ان