ورود یکشنبه ، 11 خرداد ، 1399

کد خبر: 28   |  دفعات بازدید : 2916   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 آذر, 1391
نشست علمی قرآن وتحول در علوم باحضوراستادان دانشگاه

دكتر علوي‏مهراستادحوزه و دانشگاه به عنوان مدرس كارگاه علمی قرآن وتحول درعلوم در جمع اعضاي هيأت علمي واحد كازرون پيرامون معرفت‏ شناسي سخنان ارزنده‏اي را بيان داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: حجت الاسلام و المسلمين دكتر علوي‏مهر گفت: قرآني كه در حال حاضر در دسترس ما قرار دارد، به صورت دست به دست ویا نسل به نسل شدن به دست ما رسيده و تعريف ویا تغييری نكرده است وازابتدا به شكل امروزي بوده اما تورات و انجيل اينطور نبوده بلكه بسيار  درآن تحريف وتغیر ایجاد شده‏است.

پژوهشگر و مؤلف قرآني در ادامه با بيان اينكه قرآن در تمام علوم تأثيرگذار بوده است، اظهار داشت: تحولي كه به وسيله قرآن در علوم ايجاد شده از هيچ كتابي اين شگفتي و تأثيرگذاري در جامعه به وجود نيامده است.

دی ان ان