ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 26   |  دفعات بازدید : 3313   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 آذر, 1391
« همايش قرآن و خودباوري فرهنگي و ديني در واحد كازرون »

باهمت دفتر قرآن وعترت همايش قرآن و خودباوري فرهنگي، به منظور معرفت‏افزايي وآشنايي بيشتر دانشجويان و دانش‏پژوهان با مفاهيم قرآني در واحد كازرون با شركت جمع كثيري از دانشجويان و اساتيد با سخنراني استاد حوزه و دانشگاه در سالن كنفرانس واحد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري آنا: حجه‏الاسلام‏والمسلمين حاج‏ عارف مدير گروه معارف اسلامي و عضوهيأت‏علمي واحد كازرون ضمن خيرمقدم به شركت‏كننده گان، توضيحات كاملي پيرامون موضوع جلسه و اثربخش بودن آن  درجامعه را ارائه نمودند.

وي در اين خصوص اظهار داشت: تعداد زيادي مقالات به اين همايش ارسال 'گردیده كه بعدازارزیابی مقالات در بخش دانشجويي دومقاله ودر بخش اساتيد هم دومقاله انتخاب و به منتخبين مقالات جوايز ارزنده‏اي اهداء خواهد شد.

درادامه دكترعلويان‏مهر مؤلف وپژوهشگر قرآني سخنران ويژه این همايش طی سخنانی پيرامون راز خودباوري  ورسيدن به خودباوري گفت: باور کردن وباور داشتن خود یکی از اولین قدم ها به سمت موفقیت ورسیدن به خودباوری است .

استاد حوزه ودانشگاه بابیان ويژگي‏هاي خودباوري از جمله تلاش و كوشش، استقامت و پايداري، اعتماد به نفس ، تمركز فكر، تنظيم و انضباط، هدفمندي ، قاطعيت ،تصميم و مطالعه زندگي انسانهاي موفق در جامعه اظهار داشت: كليدي‏ترين واژه‏هاي رسيدن به اصل خودباوري همین نشانه هاست.

دی ان ان