ورود یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 241   |  دفعات بازدید : 1786   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 مرداد, 1393
حضور باشکوه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در راهپیمایی روزقدس

جمعی کثیری ازاستادان،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس حمایت قاطع خود را از ملت مسلمان فلستین وغزه  اعلام کردند.

به گزارش آنا، همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ‌روز جهانی قدس جمعی از استادان،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون همگام با دیگر اقشارمردمی این شهرستان با شرکت در راهپیمایی حمایت خود را از مردم بی‌پناه غزه به گوش جهانیان رساندند.

مردم غیور و روزه‌ دار شهرستان کازرون از ساعات اولیه صبح با حضور درمیدان شهدای شهرستان وشرکت در راهپیمایی با مشت هایی گره‌کرده ضمن اعلام حمایت ازمردم مظلوم وبی‌پناه فلسطین، حملات رژیم غاصب صهیونیستی به غزه را محکوم کردند.

راهپیمایان ضمن اعلام برائت از سکوت مجامع بین‌المللی و حامیان اسرائیل در نسل‌کشی مردم مسلمان بی‌گناه غزه، از تمامی جوامع بشری، سازمان‌های حقوقی بین‌المللی و ملت‌های بیدار به ویژه جامعه بزرگ اسلامی خواستار برخورد با این جنایت شدند

دی ان ان