ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 19   |  دفعات بازدید : 3104   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

توسط بسیج دانشجویی : تریبون آزاد به مناسبت 16 آذر درمحوطه دانشگاه

18 آذر, 1391
توسط بسیج دانشجویی : تریبون آزاد به مناسبت 16 آذر درمحوطه دانشگاه

تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موضوع «رابطه با آمریکا آری یا خیر؟» با حضور جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.

به مناسبت روز دانشجو و سالروز شهادت 3 دانشجوی استکبار ستیز در سال 1332، تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موضوع «رابطه با آمریکا آری یا خیر؟» برگزار شد.

در این مراسم که در محوطه دانشگاه برگزار گردید، تعداد 10 نفر از دانشجویان به عنوان مخالف یا موافق رابطه با آمریکا هر کدام به مدت 3 دقیقه به ایراد نظرات خود پرداختند.

هادی صحرابان به عنوان داور این برنامه در پایان گفت: مذاکره با آمریکا باید در شرایط برابر و مساوی انجام پذیرد و آمریکا باید حساب خود را با ایران در رابطه با پرداخت بدهی مالی خود و همچنین غرامت های جنگی به ایران پرداخت کند. از طرفی آمریکا باید صداقت خود را به ایران نشان دهد تا دیوار بلند بی اعتمادی ملت ایران به او از بین برود.

مسئول سابق بسیج دانشجویی کازرون گفت: آمریکا اگر خود را حامی ملت ایران می داند پس چرا حساب ملت و حکومت ایران را جدا نمی کند، اگر حامی ملت ایران است پس چرا دیروز هواپیمای مسافربری و نه جنگی ما را سرنگون می کند و صدها مورد دیگر و امروز دست به ترور دانشمندان هسته ای ما می زند و یا تحریم واردات دارو به کشور ایران را در دستور کار خود قرار می دهد. آیا این مسائل نقض حقوق بشر نیست؟ آیا انسانیت را زیر سوال نمی برد

توسط بسیج دانشجویی : تریبون آزاد به مناسبت 16 آذر درمحوطه دانشگاه توسط بسیج دانشجویی : تریبون آزاد به مناسبت 16 آذر درمحوطه دانشگاه

دی ان ان