ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 186   |  دفعات بازدید : 2098   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور گسترده اساتید،کارکنان ودانشجویان دانشگاه‎آزاداسلامي كازرون در راهپيمايي 22 بهمن

23 بهمن, 1392

جمع كثيري از اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاهآزاداسلامي واحد كازرون همگام با سایر اقشار مردمي در ارهپيمايي 22 بهمن شرکت وبا شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، انزجار خود را از استکبار جهانی و متحدانش اعلام نمودند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاري آنا: همزمان با سراسر میهن اسلامی اساتید، مسئولین، کارکنان ودانشویان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون،همراه و هم صدا با خيل عظيم اقشارمختلف جامعه ضمن تجدید میثاق با آرمان های مقدس امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام داشتند.

این راهپمايي از ميدان شهدا به طرف استاديوم ورزشي شروع ودرآنجا علاوه بر اجرای ویژه برنامه های جشن پیروزی انقلاب اسلامی حجتالاسلام خرسند امامجمعه و همچنين دكترمحمدصادقي نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي درخصوص دستاوردهاي انقلاب اسلامي سخنراني نمودند.

دی ان ان