ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 185   |  دفعات بازدید : 2278   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دعوت میرزاده از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن

21 بهمن, 1392

خبرگزاری آنا: حمید میرزاده از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

printنسخه چاپی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، میرزاده در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز با حضور معاونان دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: به جهت قدردانی از امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی، مردم ودر راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری از همکاران عزیزم، اساتید، دانشجویان و کارکنان انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی دعوت میکنم که همه با هم در راهپیمایی با شکوه یوم الله 22 بهمن شرکت کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی از واگذاری سیاست تعیین شهریه به هیات های امنای استانی خبر داد و گفت: در تعیین میزان شهریه باید انعطاف پذیری لحاظ شود.

وی همچنین از برگزاری جلسه هیات امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در هفتم اسفندماه به منظور تصویب بودجه 93 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

دی ان ان