ورود یکشنبه ، 22 تیر ، 1399

کد خبر: 18   |  دفعات بازدید : 4576   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 آذر, 1391

ژبسم الّله الرحمن الرحيم

با سلام و درود به روح پر فتوح امام خميني (ره) ، شهداي ايران اسلامي علي الخصوص شهداي دانشجو و سلامتي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)

در چنين روزي ، بزرگ مرداني كه ملقب به مقام والاي دانشجو بودند، در آن برهه زماني بر حسب وظيفه دانشجو بودن، احساس مسئوليت كرده و جان خود را در راه تعالي و سعادت اين مرز و بوم تقديم داشتند.

توصيف مقام دانشجو از توان قلم و زبان حقير خارج است ، اما آن حداقلي كه مي توان گفت ؛ دانشجو نماد رویش و بالندگی ست، با حضورش در هر عرصه اي، نشاط و شادابی ،‌صداقت و صميميت ،‌ تامل و طراوت را به ارمغان می‌آورد و زمزمه‌های ناب زندگی، راز انديشه، شکوه انسانيت، شکوفایی معنويت را نويد مي دهد .

به تاسي از فرمايشات مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) " دانشجو ،‌اميد آينده و ذخيره حياتي كشور است" به خود مي بالم كه خدمتگزار بخش عظيمي از سرمايه و نبض حياتي مهين اسلامي هستم.

بدنبال فرصتي بودم تا با شما عزيزانم سخن بگويم ، كه دانشجو تنها نيست؛ دانشجو با دانشجو تنها نيست ، من به پشتوانه دانشجویان عزیز، این فرزندان و جگرگوشه‏هاى ملت، این بهترین و پاکترین عناصر جامعه‏ ، لحظه اي در خدمتگزاري تعلل نخواهم كرد، دانشجو بنيان جامعه پيشرو است چگونه امكان دارد كه با چنين پشتوانه اي احساس تنهايي هاله بسيار كوچكي در ذهن انسان ايجاد كند ، پس مسئولين و مديران دانشگاه آزاد اسلامي بگوش باشيد؛ از حال عزيزانم غافل نباشيد و خدمت به اين قشر فرهيخته را سرلوحه كار خويش قرار دهيد؛ چرا كه بزرگترين افتخار حقير خدمت به اين عزيزان است و كوتاهي در خدمت به اين قشر پاك گناهي است نابخشودني .

دانشجو يعني ايمان ، آرمان خواهي ، ‌اميد ، تلاش ‌ و صبر ، پس عزيزانم نقش خود را فراموش نكنيد ، نسبت به آنچه مي گذرد هوشيار و حساس باشيد ، با درايت و تدبير تصميم بگيريد ، صبر را پيش نياز كارتان بدانيد .

فرزندانم؛ پيروي از منويات مقام معظم رهبري امام خامنه اي (مد ظله العالي) را سرلوحه اعمال خويش قرار دهيد ، چرا كه حركت در سايه سار ولايت ضامن تعالي انديشه و ترقي جامعه خواهد بود.

قشر دانشجو وجدان بيدار جامعه است ، در دنياي امروز، اين دانشجوست كه فرياد بيداري را سر مي دهد و در پرتو اسلام ، فريادبيداري اسلامي را سرداده و به يكباره جهان را متحول و متحير ساخت، پس دانشجو نماد حق طلبي و ايمان است .

همه مي دانند كه دانشجو ساده انديش نيست بلكه ولايت فقيه را محور انديشه و اعمال خويش قرارداده و در مقابل دشمن و اسكتبار سينه سپر مي كند و بدنبال اهداف خود كه همانا آرمان هاي انقلاب اسلامي ست مي باشد.

در پايان از شما ‌فرزندان عزيزتر از جانم طلب مي نمايم، به تعالي و سعادت ميهن اسلامي بيانديشيد و در تمامي عرصه ها خدمتگذار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران باشيد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پدر شما - فرهاد دانشجو