ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 178   |  دفعات بازدید : 2287   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 بهمن, 1392
زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته

ناصر اقبالي در مورد زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته گفت: اسامي اين دسته از پذيرفته شدگان تا روز پنجشنبه مورخ 10 بهمن ماه اعلام خواهد شد و متقاضياني كه نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.com از وضعيت خود مطلع شوند.

اقبالي در مورد زمان ثبت نام اين دسته از داوطلبان گفت: چگونگي مراجعه پذيرفته شدگان جهت ثبت نام طي اطلاعيه اي متعاقباً اعلام خواهد شد.

وي در مورد متقاضيان رشته هاي كارداني گفت: ثبت نام براي رشته هاي كارداني بدون آزمون همچنان ادامه دارد و افراد مي توانند با ثبت نام در سايت www.azmoon.org  ، 24 ساعت بعد به واحد دانشگاهي جهت ثبت نام قطعي مراجعه كنند.

وي در پايان گفت: داوطلبان كليه مقاطع در صورت مواجه شدن با هر سوال يا ابهامي مي توانند با كارشناسان بخش مجازي ما ارتباط برقرار كنند و از طريق سايت www.azmoon.org  و يا www.pubr-azmoon.com  سوالات خود را مطرح كنند. نكته مهم اين است كه هر داوطلب در يكي از درگاههاي اشاره شده سوال خود را مطرح تا كارشناسان به آنها پاسخ دهند.

روابط عمومی مر کز آزموندانشگاه آزاد اسلامی

دی ان ان