ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 176   |  دفعات بازدید : 2423   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 بهمن, 1392
ثبت نام دوره هاي بدون آزمون كارشناسي ارشد آغاز شد

اقبالي درخصوص فارغ التحصيلان ممتاز گفت: ثبت نام از متقاضيان بدون آزمون نيز در تاريخ هاي اعلام شده آغاز مي شود لذا داوطلبان بايد به سايت www.azmoon.org  مراجعه كنند.

وي درخصوص شرايط ثبت نام براي دوره هاي بدون آزمون گفت: داوطلبان مي بايست معدل كل حداقل 17 داشته باشند و جزء 10% فارغ التحصيلان برتر براساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند.

مشاور رياست دانشگاه درخصوص ممتازين تأكيد كرد: كه اين دسته از داوطلبان مي بايست دوره كارشناسي خود را ظرف مدت 8 نيمسال و فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ناپيوسته ظرف مدت 4 نيمسال دوره هاي تحصيلي را به پايان رسانده باشند.

وي در ادامه افزود: اين دسته از داوطلبان بايد درنظر داشته باشند كه رشته هاي انتخابي بايد هم نام و متجانس با رشته تحصيلي دوره كارشناسي شان باشد.

اقبالي خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان واجد شرايط اين دوره در هر سال تحصيلي تنها براي يكبار مي توانند از اين امتياز استفاده كنند.

وي در ادامه افزود: زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون هفته اول اسفندماه سال جاري خواهد بود.

دی ان ان