ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 175   |  دفعات بازدید : 2392   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 بهمن, 1392
ثبت نام كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي

ثبت نام كارشناسي ارشد با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از روز يكشنبه 06/11/92 آغاز شد.

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: داوطلبان مي توانند از روز يكشنبه مورخ 06/11/92 لغايت سه شنبه مورخ 15/11/92 با مراجعه به سايت www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام اينترنتي خود اقدام كنند.

ناصر اقبالي در ادامه افزود: هر داوطلب مي تواند 20 رشته/محل را انتخاب و در سايت آن را ثبت كند.

اقبالي درخصوص حوزه هاي امتحاني گفت: اين آزمون در 31 حوزه امتحاني برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند حوزه امتحاني خود را با توجه به نزديكي محل زندگي و كار خود انتخاب كنند.

اقبالي تأكيد كرد: داوطلبان درنظر داشته باشند كه فقط از يك مجموعه امتحاني مي توانند انتخاب و تعيين رشته كنند.

رئيس مركز آزمون درخصوص زمان برگزاري آزمون گفت: آزمون ارشد در روزهاي 8 ، 9 و 10 خرداد ماه سال 93 برگزار خواهد شد.

دی ان ان