ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 172   |  دفعات بازدید : 2396   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تمدید ثبت نام دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد تا ۵ بهمن ماه

01 بهمن, 1392

خبرگزاری آنا: ثبت نام دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا روز شنبه پنجم بهمن ماه تمدید شد.

ناصر اقبالی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر افزود: داوطلبانی که تاکنون نتوانسته اند در دوره های بدون آزمون این دانشگاه ثبت نام کنند می توانند در فرصت ایجاد شده برای ثبت نام خود اقدام کنند.

وی درباره نحوه ثبت نام گفت: داوطلبان با مراجعه به سایت الکترونیکی www.azmoon.org می توانند نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند. در این مورد داوطلبان کارشناسی پیوسته تا 10 رشته/محل و داوطلبان کارشناسی ناپیوسته یک رشته و حداکثر 10 محل دانشگاهی را می توانند انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت کنند.

رییس مرکز آزمون تأکید کرد: داوطلبان مقطع کارشناسی لازم است معدل کتبی دیپلم و مقطع کارشناسی ناپیوسته معدل مقطع کاردانی خود را در سایت مرکز آزمون ثبت کنند.

اقبالی در ادامه افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند در صورتی می توانند در دوره های بدون آزمون ثبت نام کنند که تا 30 بهمن ماه از مقطع پیش دانشگاهی (برای دوره های کارشناسی پیوسته) و از مقطع کاردانی (برای دوره های کارشناسی ناپیوسته) فارغ التحصیل شده باشند.

وی توصیه کرد: داوطلبان قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی دفترچه های راهنمای مقطع مورد ثبت نام خود را به طور دقیق مطالعه کنند و سپس نسبت به ثبت نام خود اقدام کنندو لازم به ذکر است این دفترچه ها بر روی سایت www.azmoon.org قرار دارد و برای دیدن آن نیاز به خرید کارت اعتباری نمی باشد.

مشاور ریاست دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا رعایت شرط تجانس برای مقطع کارشناسی ناپیوسته ضروری است، گفت: داوطلبان می توانند بدون توجه به مدرک کاردانی خود در هر یک از رشته/ محل هایی که مورد نظر و علاقه شان است، ثبت نام کنند.

دی ان ان