ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 17   |  دفعات بازدید : 3187   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 آذر, 1391
پيام تبريك رئيس واحد كازرون به مناسبت فرارسيدن 16 آذر روز دانشجو

دكترشريفي رئيس واحد كازرون به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو، طي پيامي اين روز بزرگ و حماسي را به تمامي دانشجويان و دانش‏پژوهان ميهن‏اسلامي به ويژه دانشجويان اين واحد دانشگاهي تبريك گفتند.

شريفي با بيان اينكه 16 آذر يادآور روز بيداري، پايداري،مبارزه با استكبار جهاني و پيوند با بهمن 57 بوده است، گفت: شأن و جايگاه دانشجو در عرصه‏هاي مختلف اجتماعي، سياسي علمي و فرهنگي جامعه مشخص است و از دانشجويان اين انتظار هم هست که در تمام امور جلودار صفوف اقشارمردمی باشند.

وی در ادامه گفت: دانشجويان در16 آذر 32  با عبور از خط قرمز ترسيم شده توسط طاغوت مسير را براي ديگر سیاسیون جامعه هموار نمودندکه تاامروزردپای آنان استواروپایدار باقی مانده است وي در پايان ضمن گراميداشت روز دانشجو از خداوند منّان عزت، سربلندي و سلامت را براي تمامی اساتيد ، دانشجويان و دانشگاهيان خواستند.

دی ان ان