ورود پنجشنبه ، 8 خرداد ، 1399

کد خبر: 16   |  دفعات بازدید : 3840   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 آذر, 1391

همزمان با سراسر کشور:

هيجدهمين دوره مسابقات سراسری بخش کتبی قرآن و عترت ویژه دانشجويان و استادان در واحد كازرون و پنج حوزه فرعي در سطح شهرستان همزمان بادیگرواحد های دانشگاهی سراسرکشور برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: محمدرضا يزداني مسئول قرآن و عترت واحد كازرون اظهار داشت: واحد كازرون در این دوره ميزبان بيش از هزار نفر دانشجو شركت‏كننده در 10 رشته ترجمه قرآن به زبان انگليسي- ترجمه و تفسير قرآن‏كريم - نهج‏البلاغه -زندگاني معصومين(ع) - حفظ و ترجمه ادعیه- نماز- احكام بوده است.

وی همچنین در خصوص استقبال اساتیددرهیجدهمین دوره از مسابقات گفت:امسال بیش از 60 نفراز اعضای هیات علمی درچهار رشته ترجمه و تفسير قرآن‏كريم-آشنایی با نهج‏البلاغه- زندگاني معصومين(ع)  شرکت نموده اند .ضمنآ نتایج این دور از مسابقات  ازطریق سایت تسنیم اعلام وبه ممتازیندرسطح دانشگاه جوایزی  اهدا خواهد شد وهمچنین شظنفرات بر گزیده نیزبه اختتامیه جشنواره کشوری راه می یابند.

.

دی ان ان