ورود یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 118   |  دفعات بازدید : 2763   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نتايج كليه رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امروز يكشنبه مورخ 24/06/92 ساعت 14:00 اعلام خواهد شد.

24 شهریور, 1392

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: كليه داوطلبان مقاطع كارشناسي پيوسته، دكـتري حرفه اي و كارداني ناپيوسته گروه پزشكي كه قبلاً براساس كارنامه شان در سايت سازمان سنجش كشور اقدام به ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامي كرده بودند، ساعت 14:00 امروز اعلام خواهد شد؛ لذا داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.com از وضعيت خود مطلع شوند. لازم به ذكر است اطلاعيۀ جزئيات ثبت نام اين مقاطع در سايت طلاع رساني مركز آزمون به آدرس www.pubr-azmoon.com فردا دوشنبه مورخ 25/06/92 منتشر خواهد شد.

اقبالي در ادامه افزود: پذيرفته شدگان بايد در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه مورخ 26 و 27 شهريورماه به واحدهاي دانشگاهي موردنظر مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.

رئيس مركز آزمون در پاسخ به اين سؤال كه چه مداركي براي ثبت نام لازم است، گفت: كليه پذيرفته شدگان مي بايست اصل شناسنامه عكس دار به همراه 2 برگ فتوكپي از تمام صفحات آن، اصل كارت ملي و كپي آن، 6 قطعه عكس 4 × 3 تمام رخ ( براي مشمولين 12 قطعه)، و براي برادران ارائه مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را مشخص كند، به همراه داشته باشند.

رئيس مركز آزمون در پايان توصيه كرد: داوطـلـبان مـي تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال يـا ابهـامـي بـه سـايت www.pubr-azmoon.com مراجعه كنند و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح كنند و يا به آدرس الكترونيكي porsesh@azmoon.net ايميل خود را ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

دی ان ان