ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 564   |  دفعات بازدید : 1528   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گرامیداشت بر نامه های هفته دفاع مقدس در واحد کازرون،دیدار و تجلیل ازخانواده معظم شهداء با حضور ریاست ومسئولان فرهنگی واحد کازرون صورت گرفت

09 مهر, 1395
دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهداء به عنوان اولین برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد کازرون با حضور رئیس و مسئولان فرهنگی واحد صورت گرفت.

رئیس واحد کازرون به همراه معاونان و مسئولان فرهنگی در دیدار با خانواده شهیدان اسدزاده و مسرور گفت: «خانواده معظم شهداء عزت و اعتبار کشور و جامعه هستند و ما باید از استقامت، پایداری گذشت آنان الگو بگیریم.»

دکتر سعید خاتم ساز با بیان اینکه حدود30 درصد پرسنل و کارکنان واحد کازرون از خانواده معظم شهداء و ایثارگران هشت سال دوران دفاع مقدس هستند و نیز افتخار میزبان بیش از 470 نفرازدانشجویان شاهد و ایثارگر را در مقاطع و رشته‌های مختلف داریم، گفت: «انجام امور تحصیلی این عزیزان از اولویت‏های دانشگاه است.

در این دیدار پدر شهید علی اکبر و علیرضا اسدزاد افزود: «شهید علی اکبر در سال60 در سوسنگرد و علیرضا در سال65 در شلمچه عملیات کربلای 4 و هر دو در سن 18 سالگی به شهادت رسیدند.»

وی افزود: «شهید علیرضا اسدزاده قاری قرآن کریم و مدح اهل‌بیت بود و همزمان با میلاد با سعادت امام رضا (ع) متولد و نیز شهادت وی مصادف با شهادت امام رضا (ع) همراه شد.»

رئیس واحد کازرون در دیدار با خانواده شهید محمد مسرور از شهدای مدافع حرم در سوریه با نثار فاتحه و صلوات به روح پاک طلبه شهید محمد مسرور که همیشه عاشق و در انتظار شهادت بود با اهدای لوح و هدایا از این خانواده گرامی تجلیل کرد.

دی ان ان