ورود یکشنبه ، 17 اسفند ، 1399

کد خبر: 552   |  دفعات بازدید : 1672   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 شهریور, 1395

دکتر میرزاده در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام آمده است:

حضرت على‏ (ع): هیچ گنجى سودمند تر از علم نیست

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان ارجمند، دلسوز و متعهد، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت می گویم. فصل پاییز اگرچه آغاز خزان طبیعت است، اما نماد بهار علمی، شور و نشاط دانش پژوهان، استادان و دانشجویان مشتاق دانش افروزی است که سرمایه های راستین جامعه به شمار می روند؛ به راستی هیچ مزیت و فضیلتی برتر از دانایی نیست.

امروزه، توسعه پایدار ضامن امنیت، رفاه و آرامش هر کشوری است و راه تحقق چنین خواسته ای از مسیر توسعه و تولید علمی آن کشور می گذرد و مولد آن به تلاش، همت دانشگاهیان و دانش آموختگانش بستگی دارد و برای تحقق چنین خواسته ای ضرورت دارد فضای دانشگاهی ما بیش از پیش به اصول و قواعد علمی آراسته شود، به طوری که در آن آزادانه پژوهش، تفکر، نقد و خلاقیت از سوی استادان و دانشجویان مدنظر قرار گیرد.

فرصت را مغتنم می دانم و از اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه استادان گرامی تقاضا دارم با تلاش و کوششی مضاعف در جهت تعالی آینده جوانان کشور، برآورده شدن مطالبات مردم و نیازهای روز جامعه حرکت کنند و از فضای ایجاد شده کنونی برای تقویت مراودات با مراکز معتبر علمی جهانی بهره گیرند .

امیدوارم در سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" محور فعالیتهای دانشگاه بیش ازپیش در جهت تحقق این امر قرار گیرد، به طوری که نتیجه پژوهشها و برنامه ریزی ها در علوم مختلف ، منتهی به اثربخشی و حل مشکلات کشور باشد؛ فراموش نکنیم که اقتصاد مولد و درونزا متکی به دانش روز است و اینجانب باور دارم دانشگاهیان ما همچون گذشته می توانند سرمنشاء خدمات و برکات زیادی در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور باشند.

در پایان بار دیگر،آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان ارجمند، دانشجویان عزیز و همکاران دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، تبریک می گویم و از خداوند دانا و رحیم برای یکایک این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

حمید میرزاده

دی ان ان