ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1011   |  دفعات بازدید : 62   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

10 دی, 1399

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از آمادگی این واحد دانشگاهی برای برگزاری هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی با حضور ۲ هزار داوطلب خبر داد.

نظری خبر داد؛ رقابت ۲ هزار داوطلب آزمون استخدامی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

عبدالله نظری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون درباره برگزاری هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: این آزمون با حضور بیش از ۲ هزار داوطلب روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ دی‌ماه ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

وی با بیان زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون افزود: این واحد دانشگاهی به‌دلیل فضای وسیع و امکانات مناسب به‌عنوان حوزه اصلی و مخزن هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آمادگی لازم را برای برگزاری این آزمون دارد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با تأکید بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به‌منظور سلامت داوطلبان و همه عوامل اجرایی در برگزاری هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: زیرساخت‌های لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برای حفظ سلامت افراد در این آزمون پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

دی ان ان