ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 3020   |  دفعات بازدید : 40   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نظری خبر داد؛ حضور ۳۲۴ نفر در آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

16 اسفند, 1399

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از حضور ۳۲۴ داوطلب در آزمون دکتری تخصصی در این واحد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، عبدالله نظری صبح امروز در حاشیه برگزاری آزمون تخصصی دکتری که با حضور نماینده سازمان سنجش و آموزش کشور و دیگر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، اظهار کرد: این آزمون با حضور ۱۴۳ زن و ۱۸۱ مرد در یک نوبت صبح در دو فضای متفاوت با رعایت تمام نکات بهداشتی و در محیطی ایمن، باآرامش و کیفیت بالا برگزار شد.

وی با اشاره به ظرفیت واحد کازرون برای برگزاری آزمون‌های سراسری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به‌دلیل زیرساخت‌ها، فضای وسیع، امکانات لازم و توانایی‌های بالقوه در شهرستان به‌عنوان حوزه و مخزن اصلی آزمون‌های مختلف انتخاب شده است که سالانه شاهد برگزاری آزمون‌های سراسری در زمینه‌های آموزشی و استخدامی در این واحد بسیار بزرگ هستیم.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با قدردانی از عوامل اجرایی این دوره از آزمون تخصصی این دانشگاه افزود: همه عوامل اجرایی به‌منظور برگزاری آزمونی باکیفیت و درخور داوطلبان حاضر در جلسه، تمام نکات بهداشتی و امنیتی را به نحو شایسته انجام دادند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

انتهای پیام/۴۱۰۳/