ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 573   |  دفعات بازدید : 1628   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 مهر, 1395

ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی ۹۵دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز جمعه 23 مهر تمدید شد

مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

.ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی ۹۵دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز جمعه 23 مهر تمدید شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، همه داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده‌اند و دعوت به مصاحبه شده‌اند و در جلسه مصاحبه حضور داشته‌اند، می‌توانند متناسب با رشته و گرایشی که مصاحبه شده‌اند و همچنین همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی که در آن شرکت کرده‌اند، با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org حداکثر 20 رشته محل دانشگاهی را انتخاب کنند.

با توجه به امکان اضافه‌ شدن رشته محل‌های جدید و همچنین امکان ویرایش رشته‌ محل‌های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت‌نام، به همه داوطلبان واجد شرایط ثبت‌نام تکمیل ظرفیت توصیه می‌شود در صورت تمایل این ثبت‌نام را انجام دهند.

دی ان ان