ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 405   |  دفعات بازدید : 2745   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

13 آبان, 1394

دکتر سعید خاتم ساز به عنوان سر پرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون معرفی شد

معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
مراسم تکریم و معارفه رئیس قدیم و جدید واحد کازرون با حضور رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های فارس ، دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی فارس، فرماندار کازرون و جمعی از مراسم تکریم و معارفه رئیس قدیم و جدید واحد کازرون با حضور دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی فارس، فرماندار کازرون و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان، استادان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فرماندار کازرون در این مراسم با توجه به نقش و جایگاه دانشگاه در جامعه گفت:«دانشجویان اصلیترین سرمایه جامعه هستند و در مکانی مقدس چون دانشگاه بلوغ فکری آنان رشد و شکل می‌گیرد، بنابراین وظیفه ذاتی ایجاب می‌کند در انتخاب کادر اداری، استادان و مدیریت مجموعه دانشگاه از نگاهی همه جانبه اقدام شود.»
حمیدرضا گرامی، درباره راه‌اندازی بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه کازرون اظهار کرد:« تلاش‌های خوبی در این زمینه انجام شده و با یاری خداوند و همت دکتر خاتم‌ساز و حمایت دکتر میرزاده مدیریت دانشگاه آزاد و همچنین همکاری و همراهی مسئولان ادارات شهرستان در امر تجهیز اقدام خواهد شد.»
دکتر سیاوش شریفی سرپرست سابق واحد کازرون نیز با توجه به فعالیت‌های انجام شده در مدت تصدی مدیریت خود در این واحد از همکاری‌های مطلوب مسئولان شهرستان تشکر کرد و خواهان همکاری مردم و ادارت شهرستان در امر تجهیز و راه اندازی بیمارستان امام علی (ع) با ریاست جدید دانشگاه شد.
ساروئی : با درایت و توجه ویژه دکتر میرزاده و پیگیری‌های مسئولان شهرستان کازرون اکنون بیمارستان آموزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد کازرون با انعقاد تفاهم نامه و تامین اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در مرحله نهایی تجهیز و بهره برداری قرار دارد
رئیس دانشگاه آزاد استان فارس هم با بیان اینکه خانواده دانشگاه آزاد بسیار بزرگ و پر جمعیت است، اظهار کرد:« امروز بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دانشجو در مجموعه دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۵ میلیون نفر فارغ‌التحصیل ثمره این درخت تناور دانشگاه در جامعه علمی کشور است که گامی بسیار بزرگ و مهم است.»
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس افزود: «خوشبختانه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و مدیریت ارزشمند دکتر میرزاده شاهد خارج شده دانشگاه آزاد اسلامی از رکود هستیم و در طول مدت دو سال گذشته قدم‌های موثری در مسیر پویایی و گسترش مجموعه دانشگاهی برداشته شده است.»
وی پرهیز از موازی کاری و تلاش در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی را یکی از سیاست‌های موثر دانشگاه آزاد عنوان کرد و گفت:« تجمیع برخی مراکز همسو و توسعه مراکز پژوهشی موجب جریان یافتن خون تازه‌ای در رگ‌های دانشگاه آزاد شده است.»
ساروئی اظهار کرد:« مدیریت دانشگاه آزاد در راستای راه‌اندازی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‎های رشد به عنوان عوامل درآمدزایی است و معتقدیم نباید شهریه‌های دانشجویی را پشتوانه مالی دانست و یا به عنوان منبع درآمدی به آن نگریست.»
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد فارس بیان کرد: «تجمیع واحد‌ها با رشته‌های مرتبط در دستورکار است و بر اساس این برنامه دانشگاه‎های آزاد استان فارس به چهار منطقه شمال، غرب، شرق و جنوب تقسیم و با این روش مشکلات دانشگاه کمتر می‌شود.»
وی با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه آزاد واحد کازرون گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با دارا بودن رشته‌های علوم پزشکی از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌توانیم واحد کازرون را به عنوان قطب پزشکی استان مطرح کنیم.»
ساروئی گفت:« با درایت و توجه ویژه دکتر میرزاده و پیگیری‌های مسئولان شهرستان کازرون اکنون بیمارستان آموزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد کازرون با انعقاد تفاهم نامه و تامین اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در مرحله نهایی تجهیز و بهره برداری قرار دارد.»
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد فارس تکریم ارباب رجوع و توجه به وضعیت معیشت اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد را وظیفه ذاتی مدیریت واحد‌های دانشگاهی عنوان کرد و افزود: «هر واحد دانشگاهی باید با به کارگیری روش‌های مدیریت درآمدزایی دغدغه‌های مالی و پرداخت حقوق جاری کارکنان خود را برطرف سازند.»
وی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اکنون از وضعیت مالی مطلوبی برخوردار بوده و در لیست واحدهای درآمدزا قرار دارد.»
در ادامه این مراسم سعید خاتم‌ساز سرپرست جدید واحد کازرون با تشکر از مسئولان شهرستان و دانشگاه به ویژه دکتر میرزاده و ساروئی گفت: شروع خدمتم در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون بوده است و علاقه‌مند به پیشرفت و ارتقای واحد کازرون هستم و ان‌شاءالله با روحیه همکاری که در اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد سراغ دارم بتوانیم شاهد پیشرفت و تعالی بیشترواحد کازرون در آینده باشیم. ادارات شهرستان، استادان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

در ادامه این مراسم دکتر محمودیان رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان فارس با گرامیداشت 13 آبان گفت دانشگاه کازرون به لحاظ فرهنگی رتبه برتر استان را به خود اختصاص داده و در این عرصه هر ساله مقام اول را کسب می نموده است.

دکتر محمودیان اظهار کرد امروز در حوزه فرهنگی بودجه خوبی در نظر گرفته شده است لذا شورای فرهنگی دانشگاه باید با برنامه ریزی مناسب بتواند از اعتبارات موجود  استفاده بهینه را در جهت بالا بردن معنویت دانشجویان نماید.

در پایان سعید خاتم‌ساز سرپرست جدید واحد کازرون با تشکر از مسئولان شهرستان و دانشگاه به ویژه دکتر میرزاده و ساروئی گفت: شروع خدمتم در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون بوده است و علاقه‌مند به پیشرفت و ارتقای واحد کازرون هستم و ان‌شاءالله با روحیه همکاری که در اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد سراغ دارم بتوانیم شاهد پیشرفت و تعالی بیشترواحد کازرون در آینده باشیم.

دی ان ان