ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 580   |  دفعات بازدید : 1898   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون واحد کازرون رئیس شورای تخصصی دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی فارس شد

27 مهر, 1395
دکتر علی اکبر عارف معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون با اکثریت آرا ازسوی معاونین دانشجویی فرهنگی واحد های استان فارس به عنوان رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشگاههای استان فارس انتخاب شد .
معاون واحد کازرون رئیس شورای تخصصی دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی فارس شد

دکتر علی اکبر عارف معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون با اکثریت آرا ازسوی معاونین دانشجویی فرهنگی واحد های استان فارس به عنوان رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشگاههای استان فارس انتخاب شد .

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،جلسه شورای فرهنگی استان به ریاست دکترمحمودیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان فارس دکتر فرزانه دبیر هیات امنای دانشگاههای استان فارس و نیز معاونین دانشجویی فرهنگی واحد های استان به میزبانی واحدکازرون تشکیل شد.

وتبین آخرین بخشنامه ها و دستورالعمل های سازمان مرکزی دانشگاه درحوزه دانشجویی فرهنگی وانتخاب رئیس شورای                     تخصیصی دانشجویی فرهنگی استان فارس برگزار شد .

دکتر محمودیان در این جلسه بیان داشت معاونین دانشجویی فرهنگی واحدها نباید به دلیل مشاغل دیگر از وظایف اصلی خود و مشاوره دادن پیرامون مسائل دینی واحکام به دانشجویان غافل شوند و باید با مطالعه کامل آماده دریافت پرسش های ضروری ازسوی دانشجو یان و مراجعین باشند .

محمودیان افزود با توجه به وضعیت اقتصادی واحدها باید توجه شود برنامه های فرهنگی کاملاً کارشناسی شده ، اثر گذار ومفید باشد که دانشجو بتواند بیشترین بهره فرهنگی معنوی را کارهای ارائه شده داشته باشد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای استان افزود: یکی ازگروههای تاثیرگذار و موثر در عرصه فرهنگی استادان  هستند و باید از طریق استادان و مشارکت کارکنان در امور فرهنگی برنامه های فرهنگی را بطور عمیق و موثر انجام گیرد.

وی گفت: برنامه ریزی فرهنگی باید با در نظرگرفتن جوانب مثبت و منفی آن یعنی هم فرصت ها و هم تهدیدها ی موجود را کارشناسی کنیم کهدر آینده موجب بد بینی ودین گریزی دانشجو نشود.

محمودیان اظهار داشت : فضای مجازی یک فرصت است وبسیار فراگیر وپرمخاطب است و بایداز نکات مثبت این فضا برای آگاهی دادن بیشتربه دانشجو بهره بگیریم .

در ادامه دکترعبدالحمید فرزانه رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه در برخورد با معضلات و مشکلات نباید صورت مسئله را پاک کرد،گفت باید به دنبال راه حل اساسی و منطقی باشیم و نه اینکه ازشیوه های توجیهی کردن تسکین دادن موقت ودست کاری کردن مختصری  موضوع این روش ها فقط صورت مسئله را پاک می کندودر واقع درمان اساسی برای رفع معضلات جامعه نیست.

وی بابیان اینکه اگردر کارهای فرهنگی کم کاری صورت گیرد موجب بدبینی میشود گفت : باید برنامه های متناسب با مسائل روز دانشجوانتخاب و بادرنظرگرفتن شان دانشجودرسطح دانشگاه انجام شود .

فرزانه افزود: باید توجه شود آمارهای خواسته شده از سوی مرکزاستان و یا سازمان مرکزی دانشگاه با دقت کامل و به موقع پاسخ داده شود.

رئیس دبیرخانه با اشاره به ضرورت آماردانشجویان دارای اقلیت های دینی گفت:باید دقت شود وآمارصحیح از پذیرش وحضوردانشجویان  دارای اقلیت های دینی مختلف در هر واحد بطور دقیق ارائه گردد.

در ادامه علیرضا حبیبی مدیر کل حراست دانشگاههای آزاد اسلامی استان فارس که به نمایندگی ازسوی دکتر سارویی دراین جلسه حضور داشت گفت:اگرهمکاری وهماهنگی لازم بین معاونین فرهنگی دانشجویی و تامل با دیگرحوزه ها ی کاری دانشگاه نباشد پیشرفتی در کار فرهنگی حاصل نمی شودوباید تلاش شود تا باتامل بیشراثر گزاری بهتری در این حوزه داشته باشیم.

در پایان جلسه با انجام رئ گیری از سوی معاونین دانشگاههای استان دکتر علی اکبرعارف به عنوان رئیس شورای تخصصی دانشجویی فرهنگی واحد های استان فارس انتخاب شد.

دی ان ان