ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 2016   |  دفعات بازدید : 41   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون دانشگاه آزاد اسلامی کازرون: زنان با الگوگیری از دخت نبی اکرم(ص) آرامش را در زندگی جاری کنند

19 بهمن, 1399

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: زنان و دختران مسلمان باید با الگوگرفتن از شخصیت والای دخت نبی اکرم(ص)، آرامش و سعادت را در زندگی خود و جامعه جاری کنند.

ه گزارش خبرنگار  خبرگزاری آنا از کازرون، علی‌اکبر عارف در مراسمی به‌مناسبت میلاد باسعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) به توصیف خصایل نیکو و شخصیت آسمانی آن حضرت پرداخت و گفت: وجود نازنین حضرت زهرا(س)  مایه فخر و مباهات همه مسلمانان و به‌ویژه  شیعیان است و زنان و دختران مسلمان باید با الگوگرفتن از شخصیت والای دخت نبی اکرم(ص)، آرامش و سعادت را در زندگی خود و جامعه جاری کنند.

وی افزود: شخصیت کامل و بی‌نظیر حضرت فاطمه زهرا (س) الگویی شایسته و باارزش برای همه زنان و مادرانی است که وظیفه مهم همسرداری، مادر بودن و تربیت فرزندان در خانواده به‌عنوان رکن اصلی جامعه را بر عهده دارند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از حجاب به‌عنوان سمبل اقتدار برای بانوان یاد کرد و گفت: پوشش مناسب زن در جامعه به او کمک می‌کند تا در امنیت باشد و او را از هجمه‌ها، لغزش ها و گناه در امان نگاه دارد.

عارف از شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و ادامه داد: شخصیت امام خمینی(ره)، برگرفته از سلاله حضرت فاطمه زهرا (س) و مکتب خود را طبق موازین دین مبین اسلام و سیره و سنّت ائمه (ع) تنظیم کرده بود.

وی اضافه کرد: هدف حضرت امام خمینی(ره) از تشکیل حکومت اسلامی از بین بردن ریشه طاغوت و تقویت روحیه استکبارستیزی و ایجاد حکومتی با مدیریت صددرصد اسلامی به‌منظور رشد معنویت در جامعه و استقلال و آزادی، خودکفایی و تحقق عدالت و رفاه اجتماعی بود.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

دی ان ان