ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 574   |  دفعات بازدید : 1530   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون آموزشی دانشگاه خبر داد/ تمدید مهلت تکمیل ظرفیت رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

19 مهر, 1395
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۹۵ می‌توانند در صورت تمایل به سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند و با انتخاب حداکثر 20 رشته‌محل با توجه به گروه آزمایشی خود ثبت‌نام کنند.»

تکمیل ظرفیت رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

شنبه 17 مهر 1395 - 09:09
تکمیل ظرفیت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۹۵ می‌توانند در صورت تمایل به سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند و با انتخاب حداکثر 20 رشته‌محل با توجه به گروه آزمایشی خود ثبت‌نام کنند.»

حسین‌زاده اطفی گفت: «مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری تا ساعت ۲۴ روز جمعه، ۲۳ مهر ادامه دارد.»

دی ان ان