ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1013   |  دفعات بازدید : 60   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مصلایی‌پور خبر داد؛ برگزاری وبینار تخصصی «اولتراسونوگرافی تاندون‌ها و لیگامان‌های اندام حرکتی اسب»

27 دی, 1399

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از برگزاری وبینار تخصصی «اولتراسونوگرافی تاندون‌ها و لیگامان‌های اندام حرکتی اسب» در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، عبدالحسین مصلایی‌پور در حاشیه برگزاری وبینار «تخصصی اولتراسونوگرافی تاندون‌ها و لیگامان‌های اندام حرکتی اسب» گفت: مهم‌ترین اهداف این وبینار آموزش تصویربرداری عرضی و طولی از اندام حرکتی اسب و توضیحات آناتومی از آنها به همراه شناسایی ساختار بود که توسط رهام والی استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون  به‌خوبی انجام شد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون افزود: این استادیار دانشگاه ضمن ارائه توضیحاتی درباره تکنیک‌های تصویربرداری در اندام حرکتی نرمال و غیرنرمال و ساختار آنها، تصاویر سونوگرافی از نمونه‌های مختلفی از جمله آناتومی لیگامنت‌ها، ماهیچه‌ها، استخوان‌های اندام حرکتی، تاندون‌ها، رباط‌ها و اندام‌های انتهایی در اسب را نمایش داد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

دی ان ان