ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 314   |  دفعات بازدید : 2123   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مسئول بسیج اساتید واحد کازرون عنوان کرد /آمادگی واحد کازرون برای همکاری با واحدهای صنعتی/آموزش نیروهای متخصص و متعهد

05 بهمن, 1393

خبرگزاری آنا: جمعی از اعضای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به همراه تعدادی از روحانیون این شهرستان از بخش‌های مختلف سومین نیروگاه سیکل ترکیبی کشور در کازرون بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام دکتر علی‎اکبر عارف مسئول بسیج اساتید واحد کازرون در بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون با قدردانی از مدیریت و پرسنل این نیروگاه گفت: امید است دانشجویان رشته‎های برق دانشگاه ‎آزاد اسلامی واحد کازرون همچون گذشته و بدون دغدغه بتوانند دروس کارآموزی و عملی خود را در نیروگاه دنبال کنند.

مسئول بسیج اساتید واحد کازرون افزود: همکاری بین دانشگاه و نیروگاه موجب آموزش بهتر نیروی متخصص و متعهد می‌‎شود و بازخورد این تعامل و همکاری در راستای تأمین نیروی فنی و کارآمد در جامعه می‌‎شود.

عارف گفت: آماده همکاری با واحدهای صنعتی در سطح منطقه و شهرستان هستیم و مشکلات مربوطه به صنعت را در جلسات هم‌اندیشی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم و دانشگاه با دید مثبت در کنار صنعت همکاری و همراهی می‌َکند.

غلامعلی بازیار مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خوشحالی از حضور استادان خواهان همکاری بیشتر بین نیروگاه و دانشگاه شد و اظهار کرد: این تعامل موجب پیشرفت و توسعه صنعت کشور می‌شود.

انتهای پیام

دی ان ان