ورود یکشنبه ، 17 اسفند ، 1399

کد خبر: 575   |  دفعات بازدید : 1910   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم عزاداری اباعبدالله‎الحسین (ع) در واحد کازرون

22 مهر, 1395
دکتر علی اکبرعارف معاون فرهنگی دانشجویی واحدکازرون ازتداوم برپایی برنامه های معنوی،فرهنگی دردهه دوم محرم خبرداد.
مراسم عزاداری اباعبدالله‎الحسین (ع) در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاري آنا:معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون اظهارکرد:باتوجه به عمق فاجعه کربلا و مشکلاتی که یاران و اصحاب حضرت امام حسین (ع) بعداز وقایع عاشورامتحمل شده اند ،ما وظیفه داریم درراستای انتقال فرهنگ بزرگ وغنی قیام عاشورا گام بردارشته و رسالت عظیم را به خوبی به نسلهای بعدمنتقل نماییم.

عارف با اشاره به برنامه های صورت گرفته درنیمه اول محرم گفت: برنامه های معنوی زیاد ومتنوعی ازجمله برگزاری زیارت عاشورا،سخنرانی ویژه قیام محرم،مداحی وسینه زنی درکنارقبورشهدای گمنام دانشگاه هرروز بین نماز ظهر و عصر برپایی نمایش تعزیه میدانی،نواختن طبل عزا و حرکت دادن پرچم و علم ها به همراه دسته جات عزاداری در محوطه دانشگاه انجام گرفته است.

وی اظهارکرد.برنامه ها ی فرهنگی دانشگاه درنیمه دوم محرم بابرپایی زیارت عاشورا،سخنرانی ومداحی ادامه داردوبرپایی تعزیه درایام اربعین حسینی صورت می گیرد.

علی اکبرعارف افزود به لطف خداوند و همکاری کارکنان واحد هزینه های جانبی و پذیرایی زیارت عاشورا از طریق خیرین شرکت کننده تهیه می گردد و هزینه ای از سوی دانشگاه صورت نمی گیرد.

دی ان ان