ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 297   |  دفعات بازدید : 2229   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فعالیت های پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش در واحد کازرون انجام شد

01 دی, 1393

فعالیت های پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش در واحد کازرون انجام شد

آئین گرامیداشت هفته پژوهش با حضور استادان، پژوهشگران مخترعین و جمع کثیری از دانشجویان با اجرای بر نامه های مختلف از جمله تجلیل از پژوهشگران برتر، بر گزاری مسابقات ملی رباتیک، بر گزاری همایش وسمینارهای تخصصی و بر پایی نمایشگاهی ازدست آوردهای پژوهشی در واحد کازرون.

اولین برنامه هفته پژوهش با سخنرانی دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر این واحد دانشگاهی آغاز شد.

رئیس واحد کازرون دراین مراسم با بیان اینکه مدیریت جدید در دانشگاهآزاداسلامی موجب تحولی اساسی در حوزه پژوهش گردیده است ،گفت:دکترمیرزاده با دید بازتوانسته پژوهش را درسطح دانشگاه زنده و فعال نماید که این حرکت درآینده موجب رقابت و تلاش بیشتر پژوهشگران و نخبگان درجهت ایجاد زیر ساختها ی علمی کشور خواهد شد.

شریفی افزود:پژوهش به معنای مطالعات و تحقیقات در راستای برطرف نمودن مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی می باشد و امروز تمام داشته های علمی ،صنعتی،هسته ای ونظامی حاصل تلاش پژوهشگران ومحققان است.

وی در پایان ضمن تبریک هفته پژوهش از تمام حوزهای دانشگاه به ویژه حوزه معاونت پژوهشی و زحمات مدیر واعضای باشگاه پژوهشگران جوان که در برگزاری مراسم های مختلف فعالیت خوبی داشته اند تقدیر وتشکرکرد .

بر نامه دوم هفته پژوهش برگزاری همایش و سمینارهای مختلف مثل «همایش معرفی سلول های بنیادی و کاربردهای آن» با سخنرانی سرکار خانم دکتر هدی معدنی، مسئول بخش قلب و عروق مرکز سلول درمانی رویان، سمینار تخصصی «آشنایی با رشته مهندسی پزشکی و تجهیزات جدید پزشکی» با سخنرانی دکتر رضا بوستانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، همایش «ایجاد انگیزه و مشاوره تحصیلی» با سخنرانی دکتر خلیلی، همایش «طب سنتی» با سخنرانی دکتر حسین خیراندیش، رئیس دانشگاه طب سنتی ارمنستان در ایران و کارگاه آموزشی «بیماری های تاره متولدی دام » بزرگ با سخنرانی دکتر مهدی ظریف کلیایی اشاره کرد.

برگزاری «مسابقات ملی رباتیک» یکی دیگر برنامه های هفته پژوهش این دانشگاه بود که با حضور 12 دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد و در این مسابقات دو روزه تیم "سایرس" ازدانشگاه شیراز در لیگ شبیه سازی قوتبال دو بعدی ، تیم کرمانشاه در لیگ رالی سرعت ، تیم دانشگاه غیردولتی پاسارگاد شیراز در لیگ مسیر یاب آزاد و تیم دانشگاه کرمان در لیگ نمایشی موفق به کسب مقام شدند.

برپایی غرفه های دستاوردهای برتر و آشنایی با رشته های دامپزشکی، زیست شناسی، میکروبیولوژی، مامایی، صنایع غذایی، شیمی، برق، ژنتیک و معماری، غرفه معرفی نشریات کانون علمی بسیج دانشجویی شامل نشریات تکنیک، دامپزشک جوان، هرم سلامتی، اکسیر، افق، شفا و ... ، غرفه نمایشگاه کتاب، غرفه آشنایی با دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان، غرفه ثبت نام در مؤسسه خیریه اهداء عضو استان فارس و غرفه عضویت در بسیج دانشجویی یکی دیگر از برنامه های امسال هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون بود.

بی شک پرهیجان ترین، جالب ترین و پرطرفدارترین برنامه هفته پژهش، انجام عمل جراحی سیلوتومی، ارتوپدی و برداشت تومور به صورت زنده بود که به همت کانون علمی پژوهشی بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی این دانشگاه صورت گرفت و با استقبال دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه روبرو گردید.

از دیگر برنامه هفته پژوهش در این دانشگاه می توان به برگزاری صندلی داغ ویژه اساتید و تجلیل از پژوهشگران اشاره کرد که در بخش اساتید به ترتیب خانم دکتر مهدیه آذری از رشته ریاضی، آقای دکتر مختار مختاری از رشته زیست شناسی گرایش فیزیولوژی و خانم دکتر آمنه خوشوقتی از رشته دامپزشکی و در بخش دانشجویی آقای علی قربانی از رشته دامپزشکی، خانم الهام احسان دوست از رشته صنایع غذایی و خانم فاطمه جویبار، دانشجوی دکتری زیست شناسی علوم جانوری گرایش فیزیولوژی، موفق به کسب عنوان پژوشگران برتر دانشگاه شدند

دی ان ان