ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1008   |  دفعات بازدید : 93   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 آذر, 1399

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، عامل اصلی موفقیت واحد کازرون را علاوه بر کاهش هزینه‌ها، جذب دانشجو و فعالیت‌های پژوهشی، کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای از طریق توسعه باغ مرکبات عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدمهدی فداکار در حاشیه بازدید از باغ مرکبات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: شهرستان کازرون به دلیل داشتن ویژگی‌های خاص جغرافیایی و ظرفیت بالای آب و هوا و خاک مناسب درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون است.

وی با بیان خودباوری و ظرفیت‌های موجود در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های با ارزشی هستند که باید با برنامه‌ریزی صحیح و مدون به سمت درآمدهای غیرشهریه‌ای گام بردارند و خوشبختانه واحد کازرون در این حوزه موفق بوده، چراکه از ظرفیت‌های موجود به‌خوبی استفاده شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی افزود: عامل اصلی موفقیت واحد کازرون در سطح کشور علاوه بر کاهش هزینه‌ها، جذب دانشجو و فعالیت‌های پژوهشی، کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای از طریق توسعه باغ مرکبات بوده است.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

فداکار عنوان کرد؛ کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای از طریق توسعه باغ مرکبات/ عامل اصلی موفقیت واحد کازرون چیست؟فداکار عنوان کرد؛ کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای از طریق توسعه باغ مرکبات/ عامل اصلی موفقیت واحد کازرون چیست؟

دی ان ان