ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 555   |  دفعات بازدید : 1622   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 مهر, 1395
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی همه رشته‌های این دانشگاه برای سال تحصیلی ۹۵-۹۶ و سال‌های گذشته را دارای مجوز خواند.
علوی فاضل: پذیرش در همه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی قانونی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مهر، مجتبی علوی‌فاضل، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «وزارت علوم به صورت مرحله به مرحله رشته‌های این دانشگاه را بررسی و تصویب کرده و اکنون همه رشته‌های این دانشگاه دارای مجوز هستند.»

او افزود: «رشته‌هایی که در سال‌های گذشته نیز در این دانشگاه ایجاد و راه‌اندازی شده‌اند هیچ مشکلی ندارند و دارای مجوز هستند.»

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همه پذیرش‌های این دانشگاه در سال‌های گذشته و سال تحصیلی ۹۵-۹۶ قانونی است و هیچ مشکلی ندارد.»

علوی فاضل ادامه داد: «وزارت علوم در مراحل مختلف رشته‌های این دانشگاه را بررسی و نتایج را اعلام می‌کند.»

او افزود: «اعلام رشته‌های جدید مجوز دار این دانشگاه به معنی عدم مجوز رشته‌های قبلی این دانشگاه نیست.»

دی ان ان