ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 410   |  دفعات بازدید : 1980   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 آبان, 1394

دکتر سعید خاتمسازسرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به همراه جمعی ازمعاونین با امام جمعه شهرستان کازرون دیداروگفتگوکردند.

سرپرست واحد کازرون با امام جمعه شهرستان دیدارکرد

وی درادامه افزود:درطی دوران مدیریتم معیاری برای خودم داشتم که با حفظ آن چهارچوب در خیلی ازخط وخطوط موجود وحاشیه ها ورود ودخالت نکنم .

وی با بیان اینکه ولایت فقیه فصل الخطاب من است گفت : به گروه خاصی وابسته نیستم محوراصلی من محوریت رهبری ونظام بوده وهست، اما سعی کرده ام در این مدت احترام هر دو جنا را حفظ کنم.

خاتم سازاظهارکرد: زمانیکه پیشنهاد واحد کازرون را به من دادند با یک سری مشکلات شخصی زندگی روبرو بوده ام اما با توجه به عشق و علاقه ای که به دانشگاه و شهرکازرون داشتم همه را پذیرفتم  ودراین مسیرتلاش خواهم کرد تا مشکلات موجود را برطرف کنم .

وی افزود: مدیریت در دانشگاه آزاد با دانشگاههای دیگرتفاوت دارد چون که دانشگاه آزاد با مردم ارتباط دارد و مردم درآن دخالت دارند دانشگاه آزاد یک محیط ایزوله نیست و همیشه مردم دردانشگاه مشارکت مستقیم دارند واین باعث میشود کسی که دردانشگاه آزاد مدیریت دارد رسالت کارش با دیگر دانشگاهها متفاوت می باشد.

درحوزه مدیریتی دانشگاه آزاد افتخاراین است که با مردم در ارتباط هستی  واکثریت هیات امنا ی دانشگاهها از خود مردم و منطقه است و دانشگاه را حمایت میکنند و امیدواریم با درایت حضرتعالی و همکاری مسئولین شهرستان بتوانیم دانشگاه را به آن جایگاه اصلی خودش برسانیم .

وی افزود:گرچه براساس تعداد دانشجویان وآمارهای کمیی این واحد را دانشگاهی بعنوان دانشگاه سوم استان معرفی نموده اند، اما به لحاظ کیفی و وجود رشته های بسیار ارزشمند از جمله پزشکی و دکترای دامپزشکی و رشته های فنی و مهندسی ونیز بالابودن سطح علمی دانشجویان و اساتید این دانشگاه شاخص است ومایه امیدواری است که باحمایت های شما وتلاش همکاران بتوانیم رتبه واقعی دانشگاه را کسب نمائیم.

سپس حجت الاسلام و المسلمین خرسند امام جمعه کازرون ضمن تبریک به دکترخاتم ساز بمناسبت قبول مسئولیت واحد کازرون اظهارداشت : برای رشد کمی و کیفی وپیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی هرگونه کمکی لازم  باشد همکاری و حمایت می کنیم.

امام جمعه کازرون افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از رویشهای انقلاب اسلامی است واین دانشگاه توانست آموزش عالی را برای مردم بومی نماید،قبلاً فقط چند تا شهر بزرگ دارای دانشگاه بودند و رفتن به دانشگاه برای خیلی افراد جامعه یک آرزوی دست نیافتنی بود اما امروزدانشگاه آزاد با راه اندازی واحد های دانشگاهی در شهرهای کوچک وبزرگ آن را بومی کرده است واین گام بزرگی بوده است، چه اشکالی دارد راننده تاکسی و خانم خاندار تحصیلات دانشگاهی داشته باشند دانشگاه که حتماً نباید فقط برای شغل باشد .

خرسند اظهار داشت: نقطه قوت این کارهم این بود که آغازگر این حرکت حضرت امام ( ره )بود ه و امام با موافقت با راه اندازی وتاسیس دانشگاه وهدیه یک میلیون تومانی آن زمان موجب ایجاد سرمایه عظیم  امروزی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور شده است و دانشگاه کازرون هم که با همت حضرت آیت الله ایمانی امام جمعه وقت راه اندازی شد و با همت مسئولین آن زمان توسعه یافت و امروز قطب پزشکی جنوب کشور است .

امام جمعه کازرون با بیان اینکه واحد کازرون بیشتر ازاین جای پیشرفت داشته است گفت : بدون تعارف از وضعیت فعلی دانشگاه راضی نیستم دغدغه هایی داریم ودر این چند سال هم گفته ایم اماتوجه ای نمی شده وما امیدواریم که دانشگاه در دوره شما به جایگاه اصلی خودش دست پیدا کند . قطعاً حسن مدیریت در جهت توسعه دانشگاه نقش ارزنده ای دارد .

حجت الاسلام خرسند با بیان اینکه درجهترشدکمیوکیفی دانشگاه هرگونه همکاری لازم باشد همچون گذشته حمایت میکنیم ،گفت:درخصوص مشکلات بیمارستان دانشگاه  چندین جلسه به تهران  رفته ام  وتلاش داریم بیمارستان هرچه زودتر راه اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه امروزدرکشورکاهش دانشجو داریم اظهارداشت :وقتی دانشجوکم باشد درآمد دانشگاه هم کم میشود باید یک تدبیری غیرازشهریه دانشجویی جهت درآمدزایی درنظرگرفت وهمچنین درصرف جویی هزینه ها باید دقت بیشتری شود وازریخت وپاش ها جلوگیری کرد،

ماموریت ها،مسافرتها ومیهمانی ها کنترل شود.

.

وی اظهارکرد:زمانی شمادرکارها موفق هستیدکه معاونین وپرسنل با شما همکاری مطلوبی داشته باشند دانشجو باید این اعتماد را داشته باشد که اگر انتقادی دارد بتواند رئیس یا معاونین را به راحتی ملاقات نماید و بدون ترس و احساس ناراحتی مطالب را بیان کند.وفضای رعب و وحشت نباشد.

امام جمعه کازرون افزود:مسائل فرهنگی ازهمه مهمتراست باید در اولویت اول برنامه های دانشگاه باشد و بایک دید باز به آن نگاه شود ومشکلات اعتقادی،اخلاقی با ارائه برنامه مناسب وتامین اعتبار لازم انجام شود.

از ظرفیت حوزه علمیه و روحانیت باید استفاده کرد دانشگاه سیاست زده نشود ما برای معیار کار می توانیم از همین شعار دولت استفاده کنیم یعنی اعتدال با جریان های سیاسی با معیار قانون صورت گیرد .

حجت الاسلام خرسند بیان داشت:دانشگاه نباید له یا علیه هیچ کاندیدی فعالیت کند دانشگاه یک محیط علمی است باید حرمت همه بزرگان نظام چه این جناح و چه آن جناح حفظ شود و باید تدبیری انجام دهید افراط و تفریط در دانشگاه وجود نداشته باشد .

خرسند افزود:رئیس دانشگاه باید با مسئولین شهر تعامل خوب داشته باشد وبا حضور در جلسات فرهنگی شهر ودانشگاه درمورد مسائل ،برگزاری کنگره ها باید فعال باشد و همکاری بیشتری داشته باشد . وی در پایان از زحمات مدیران قبلی تقدیر کرد و گفت خودتان را از حضور آنان بی نیاز ندانید و حضور روحانیت را در محیط دانشگاه پررنگ تر کنید برای مسائل مذهبی و فرهنگی خوابگاهی از حوزه و علما بهرمند شوید.

دی ان ان